BRENA DOBILA DOMAĆI ZADATAK: Naša pevačica pokazala NOGE na jahti, OVE kadrove nikada niste videli!

Autor:

Zabava

20.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnica najlepših nogu srpske estrade, Sneki pozirala je na jahti i fotografijom zaludela muškarce.

BRENA DOBILA DOMAĆI ZADATAK: Naša pevačica pokazala NOGE na jahti, OVE kadrove nikada niste videli!

Foto: printscreen/RTV Pink

Snežana Babić Sneki, pevačica koja uskoro puni 57 godina, i dalje privlači pažnju javnosti svojim izgledom i pojavom. Poznata po tome što je vlasnica najdužih nogu na srpskoj estradi, Sneki je nedavno izazvala oduševljenje svojih fanova objavom fotografije na kojoj pokazuje svoje zategnuto telo tokom letovanja u Grčkoj.

Mnogi su ostali bez teksta kad su videli koliko pevačica i dalje izgleda zanosno i atraktivno, a komentari poput "Vrhunsko telo", "Kakva bomba" i "Svaka čast" samo su potvrdili da Sneki i dalje pleni svojom pojavom.

 

 


Snežana Babić Sneki je poznata po tome što retko govori o svom privatnom životu, posebno kada je reč o emotivnim partnerima. Nakon razvoda od nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića 2009. godine, pevačica nikada nije javno predstavila svoje emotivne partnere.

 

 

Nedavno je istakla da i nakon razvoda nije izgubila veru u brak, naglašavajući da je ispunjena lepom ljubavnom energijom i da trudi da se uvek oseća stabilno. Takođe, Sneki je otkrila da je protivnik alkohola, ističući da nikada nije konzumirala alkohol kada je vozila i da retko pije čašu vina.

Ovaj primer pokazuje da Sneki čuva svoju privatnost i da se trudi da održi balans u životu, kako emocionalno, tako i fizički. Njen tajnoviti pristup privatnom životu samo dodatno intrigira javnost i čini je još zanimljivijom ličnošću na estradi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading