NAŠA GLUMICA SE SKINULA U MINI BIKINI I POKAZALA IZVAJANO TELO: Za Ivom Štrljić na bazenu muškarci uzdišu, zategnuta kao PRAĆKA!

Autor:

Zabava

24.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Iva Štrljić pokazala izvajano telo!

NAŠA GLUMICA SE SKINULA U MINI BIKINI I POKAZALA IZVAJANO TELO: Za Ivom Štrljić na bazenu muškarci uzdišu, zategnuta kao PRAĆKA!

Foto: ataimages

Glumica Iva Štrljić (46) poznata je po svom besprekornom izgledu i vitkoj liniji. Nedavno je ponovo privukla pažnju javnosti svojim izazovnim fotografijama u crvenom bikiniju pored bazena. Mnogi su se divili njenim atributima i izrazili divljenje na društvenim mrežama.

Iva je otkrila da njena vitka linija nije rezultat samo genetike, već zahteva trud i upornost. "Bavim se sobom, treniram, pazim kako se hranim, šetam ozbiljne kilometraže dnevno i zovem ih od milja Kaldrma fitnes, volim aparate za telo – posebno venus, obožavam saune i masaže", otkrila je glumica.

 


Jedna od tajni Ivine vitke linije je šetnja. Ona ističe da šetanje igra ključnu ulogu u održavanju svoje forme. "Šetam zaista dugo, uvek sam volela da šetam, brzo naravno, retko ko može da postigne toliku kilometražu. Ako me nešto muči u tom trenutku, onda imam utisak da se briga znatno smanji posle ovog vida razgibavanja", otkrila je Iva.

Iva Štrljić je primer kako se redovnom fizičkom aktivnošću i pažljivim izborom ishrane može održati izuzetna forma i vitalnost u četrdesetim godinama. Njen pristup održavanju zdravog načina života može biti inspiracija mnogima.

Iva Štrljić je svojim primerom pokazala da vitka linija i dobar izgled zahtevaju trud, disciplinu i ljubav prema sebi. Njena posvećenost redovnom vežbanju, šetanju i pažljivom izboru ishrane predstavljaju inspiraciju za sve koji teže zdravom načinu života i održavanju forme.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading