KARLEUŠA POVUKLA ŠOK-POTEZ, PA UZDRMALA KOMPLETNU JAVNOST: Priložila ključni dokaz, više niko ne priča o njihovim svađama!

Autor:

Zabava

09.07.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno obraćanje Jelene Karleuše izazvalo buru!

KARLEUŠA POVUKLA ŠOK-POTEZ, PA UZDRMALA KOMPLETNU JAVNOST: Priložila ključni dokaz, više niko ne priča o njihovim svađama!

Foto: Foto Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

Pop diva Jelena Karleuša obradovala je svoju dugogodišnju drugaricu Miru Škorić čestitkom povodom njenog rođendana. Na svom Instagram profilu, Jelena je uputila emotivne reči Miri, opisujući je kao "emotivnog, divnog i odanog raka". 

Jelena i Mira su poznate po svojoj dugogodišnjoj bliskosti, koja je počela još u vreme kada su obe bile deo žirija takmičenja "Zvezde Granda". Često su javno isticali svoje prijateljstvo, a Jelena je jednom prilikom otkrila da se ponekad "pofajtaju" i posvađaju oko izbora pesama, ali da te svađe uvek brzo prođu.

- Srećan rođendan mojoj dragoj Miri! To je taj emotivni, divni odani rak! Divna duša, nežna povredljiva, a naizgled opasna! Da joj Univerzum donese ljubav, mir, spokoj i da svi problemi koje joj život donosi budu ono što će sa lakoćom pobediti... - napisala je Jelena.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Karleuša i Mira Škorić

Jelena je istakla Mirinu posvećenost kandidatima i njen precizan uvid u sve detalje, čak i kada nije prisutna na probama. Ova izjava jasno pokazuje koliko Jelena ceni Mirovu profesionalnost i posvećenost poslu. Njih dve su primer pravog prijateljstva i uzajamne podrške, što je retkost u svetu javnih ličnosti. Ovaj gest nije samo javna čestitka, već i pokazatelj dubokog poštovanja i ljubavi koju Jelena oseća prema svojoj prijateljici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading