VODITELJKA PINKA OBJAVILA SLIKU UBIJENOG POLICAJCA: Poruka koju je ostavila za Nikolu KIDA DUŠU!

Autor:

Zabava

18.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić se oprostila potresnim rečima od ubijenog Nikole Krmanovića.

VODITELJKA PINKA OBJAVILA SLIKU UBIJENOG POLICAJCA: Poruka koju je ostavila za Nikolu KIDA DUŠU!

Foto: Facebook

Nikola Krsmanović (34), pripadnik granične policije ubijen je sinoć u Loznici kada je na njega i njegovog kolegu pucao Albanac Artan Hajziri (33), za koga se sumnja da je pobegao iz zatvora na Kosovu.

Ovim povodom se oglasila i voditeljka Pinka, Ivana Šopić, koja je na Instagram profilu objavila Nikolinu fotografiju i oprostila se dirljivim rečima od njega. Šopićeva nije mogla da ostane imuna na ove tragične vesti, te se sa velikim žaljenjem oprostila od ubijenog Nikole Krsmanovića.

- Služio si časno svom narodu i svojoj državi, a na kraju na dužnosti za iste i život dao. Živećeš doveka, Nikola - napisala je Ivana Šopić na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić se oprostila od Nikole Krsmanovića

Porodica i rođaci spremaju se da sahrane Nikolu Krsmanovića, policajca kog je sinoć kod Loznice ubio Albanac Faton Hajrizi, koji je početkom meseca pobegao iz zatvora na Kosovu i Metohiji.

Dvorište porodične kuće je puno ljudi koji pristižu sa svih strana da izjave saučešće. Tu je brojna familija, komšije, ali i Nikoline kolege iz policije.

Nikolinu majku je vest zatekla dok je bila u poseti kod ćerke, Nikoline sestre, koja živi u Švajcarskoj.

Otac je bolestan i iznemogao od ogromne tuge, obukao je crninu i nije bio u stanju da razgovara. Sedi na stolici i ćuti.

Njegov rođak, koga smo zatekli u dvorištu, nam je rekao da je Nikola radio u graničnoj policiji i pod kakvim okolnostima je došlo do nesreće.

- Rutinska kontrola je bila u pitanju, zaustavljeno je vozilo Tutinskih tablica, Mercedes iz koga je suvozač upucao Nikolu i pobegao. Nikolin kolega je ranjen, ali koliko znam, dobro je - rekao je Nikolin rođak za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

18.07.2024 16:59

Nije albanac, već šiptar iz zločinačke države Kurtijevo Kosovo.