DEVEDESETIH JE PRAVIO LOM NA ESTRADI, A ONDA JE SAMO NESTAO: Svi ste pevali njegove HITOVE, evo šta mu se desilo (FOTO)

Autor:

Zabava

11.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je jedan od najpoznatijih folk pevača, a ovako izgleda danas!

DEVEDESETIH JE PRAVIO LOM NA ESTRADI, A ONDA JE SAMO NESTAO: Svi ste pevali njegove HITOVE, evo šta mu se desilo (FOTO)

Foto: youtube.com/Diskos Official

Boban Zdravković, jedan od najpopularnijih pevača devedesetih godina i dalje je aktivan na muzičkoj sceni i pored toga što se medijski povukao u jednom trenutku. Iako nije često u Beogradu, vlasnik hitova "Marakana", "Lagala me jedna Maja", "Ne dolazi u moj san", "Ptičica" i dalje radi punom parom, nastupajući širom zemlje i uživajući u druženju sa publikom.

- Na terenu me baš ima, radim punom parom. Skoro da nemam ni jedan slobodan vikend. Kad mogu, kad imam vremena pojavim se negde, u nekoj emisiji ali mi je najbitnije druženje sa publikom. Fizički i nisam puno u Beogradu da bih mogao često da se odazivam na pozive za emisija. Ja živim svuda, moj posao je takav da nemam mesto boravka - kaže Boban i priseća se kako je sve izgledalo devedesetih:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Boban Zdravković

- Tih godina se mnogo više pesama napravilo koje su ostavile traga, koje se i dan danas se slušaju. Tada su se pravile velike pesme i karijere. Onaj ko je imao velike hitove, bio popularan mogao je i privatno da stvara, da se obezbedi, ako je pametno ulogao i razmišljao o tome. Meni je pesma "Ne dolazi u moj san" najviše donela u karijeri, u svakom smilu. Ja nikad u muziku nisam ušao da bih gledao to sa finansijske strane, već iz velike ljubavi. Pare mi nikad nisu bile na prvom mestu. Uživam u svemu što radim iako nije lako.

U to vreme, devedesete su se smatrale "opasnim", ali Boban ističe da lično nije imao nikakvih problema. Na nastupima nije ulazio u detalje o prisutnima, već je želeo da svako od njih bude zadovoljan. Zahvaljujući takvom pristupu, izbegao je neprijatne situacije i probleme.

Republika

Foto: printscreen

Boban Zdravković

- Te godine se smatraju opasnim, i to je tako. Ja na sreću nisam imao nikakvih problema. Na nastupima nisam ulazio u detalje ko je, šta je, čime se bavi... To me nije interesovalo, i tako sam se ponašao. U publici i među gostima sigurno je bilo najrazličitijih ljudi, ali ja sam gledao svakog da ispoštujem i da svi budu zadovoljni. Zaobišli su me problemi. Prema svakom gostu sam isto se ponašao, zato verovatno nisam nikada ni imao neki problem ili neprijatnu situaciju - zaključuje Boban, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading