NEMA LAŽI, NEMA PREVARE! Karleuša uhvaćena BEZ TRUNKE šminke, OVAKO zaista izgleda kada nema FOTOŠOPA!

Autor:

Zabava

12.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša pokazala kako zaista izgleda njeno lice.

NEMA LAŽI, NEMA PREVARE! Karleuša uhvaćena BEZ TRUNKE šminke, OVAKO zaista izgleda kada nema FOTOŠOPA!

Foto: Foto Tamata Pavišić

Pevačica Jelena Karleuša, poznata po svom besprekornom izgledu i stilu, nedavno je obradovala svoje fanove objavivši fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke. Iako je navikla javnost na svoje sofisticirane i pažljivo osmišljene modne kombinacije, ovoga puta je odlučila da pokaže svoju prirodnu lepotu.

Na slici, koju je objavila na svom Instagram profilu, Karleuša pozira u dvorištu svoje luksuzne vile, ističući svoj prirodan izgled. Ova gesta naišla je na oduševljenje brojnih pratilaca koji su je obasuli komplimentima i uporedili sa boginjom, izražavajući divljenje za njen prirodan izgled.

 


Jelena Karleuša već godinama živi u luksuznoj vili na Dedinju, a nedavno je svoje fanove počastila pogledom na deo svog raskošnog dvorišta. Na slici koju je objavila, Karleuša pozira u prostranom dvorištu koje je okruženo bujnim zelenilom, a veliku pažnju privukao je ogroman bazen. Ova fotografija otkriva delić privatnog raja u kojem Jelena uživa i koji je u skladu sa njenim prefinjenim ukusom i stilom.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša na izboru za miss Srbije 2024. godine

 


Jelena Karleuša je još jednom pokazala svoju autentičnost i hrabrost da pokaže svoj prirodan izgled, istovremeno otkrivajući delić svog luksuznog životnog stila. Njeni fanovi su oduševljeni što imaju priliku da vide ovakvu, ranjiviju stranu popularne pevačice, dok se Jelena, kako izgleda, sve više oslobađa društvenih normi lepote i hrabro pokazuje svoju istinsku lepotu.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zorica

12.07.2024 19:06

Jelena me odusevila sa novom frizurom,na izborom za mis,alj joj posebno dobro stoji pundja ,tu je najlepsa.