DRAGANA MIRKOVIĆ PREVARENA, DOBILA DOKAZE! Pevačica HITNO izdala saopštenje, nakon RAZVODA - OVO je DOTUKLO!

Autor:

Zabava

05.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković ne može da dođe sebi!

DRAGANA MIRKOVIĆ PREVARENA, DOBILA DOKAZE! Pevačica HITNO izdala saopštenje, nakon RAZVODA - OVO je DOTUKLO!

Foto: Shutterstock,ATAImages

Pevačica Dragana Mirković morala je hitno da reaguje, nakon što je shvatila da je na meti prevare. Naime, pevačica se oglasila kada su joj javili da se pojavila vest na stranim sajtovima informacija da je za dva meseca smršala čak 18 kilograma, te da je pokazala ravan stomak. 

Ovo nije prvi put da su estradni umetnici na udaru ovakvih malverzacija, u nameri da se proda određen proizvod, te je Dragana Mirković morala da se oglasila na Instagramu i svojim pratiocima i javnosti otkrije da je u pitanju prevara. 

Foto: Mario Poje

Dragana Mirković koncert

 

- Upozorenje! Prevara! - napisala je Dragana Mirković na Instagramu. 

Podsetimo, pevačica Snežana Đurišić pre nekoliko meseci se takođe našla na meti zloupotrebe njenog lika, u nameri promocije jednog proizvoda namenjen navodno za mršavljenje. 

Popularna pevačica našla se na meti internet prevare, gde je iskorišćeno njeno ime za lažnu reklamu.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Snežana Đurišić u emisiji ,,Magazin in"

 

Naime, počela je da kruži reklama u kojoj navodno Snežana Đurićić preporučuje čaj za mršavljenje, koji, kako ističe pevačica, nikada nije koristila.

- Dragi moji, dobar dan, nadam se da ste dobro, ako niste, želim vam da budete dobro. Evo ja da se obratim nekim ružnim povodom, obično društvene mreže koristimo za neke lepe stvari, ali ovog puta moram da regujem jer je ovo prevršilo svaku meru. Došla sam do klipa gde se izvesni doktor navodno u razgovoru sa mnom oglašava po pitanju čaja za koji piše da sam garantovala ja, da sam pila i smršala uz pomoć tog čaja - istakla je Snežana Đurišić u obraćanju za medije tada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading