ANA SEVIĆ OBJAVILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svih strana, objavila prvu fotku!

Autor:

Zabava

18.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević objavila je prelepe vesti iz porodičnog doma!

ANA SEVIĆ OBJAVILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svih strana, objavila prvu fotku!

Foto: ATA Images

Nakon završetka još jedne uspešne sezone šoua "Zvezde Granda", voditeljka Ana Sević trenutno uživa u letnjoj pauzi sa svojom porodicom. Danas, porodica ima poseban povod za slavlje, a Ana je to podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Na fotografiji koju je objavila, Ana je pokazala svoju decu kako zajedno sa prabakom slave njen 79. rođendan. Ovaj porodični trenutak oduševio je mnoge, pokazujući koliko Sevićka ceni i voli svoje najbliže.

Ana Sević otkrila je da li je stroga mama. Ističe da je njen suprug pokušavao da glumi strogoću, ali da je zapravo ona ta koja zateže situaciju. Ipak, ističe da su njeni mališani.

Foto: Instagram.com

Ana Seviić objavila porodičnu fotografiju

 

- Tata pokušava da glumi strogoću, a ja sam ta koja zateže situaciju. Mislim da je to tako u svakoj porodici, ali oni su zaista Bogu hvala dobra deca - objasnila je voditeljka koja se trudi da svoje naslednike odgaja na tradicionalan način.

- Mi smo staromodni, trudimo se da televiziju i telefon svedemo na minimum i da kod dece probudimo kreativnost - izjavila je svojevremeno za Grand.

Ana Sević ističe da su ona i njen suprug "staromodni" kada je reč o odgajanju dece. Njihov cilj je da svedu vreme provedeno uz televiziju i telefon na minimum, te da podstaknu kreativnost kod svoje dece. Ovaj pristup odgajanju sigurno izaziva različite reakcije, ali za Anu i njenu porodicu, to je način da izgrade snažne temelje za budućnost svoje dece.

Foto: ATA Images

Ana Seviić

 


Sve u svemu, Ana Sević i njena porodica nastavljaju da oduševljavaju javnost svojom iskrenošću i predanošću porodičnim vrednostima. Uz podršku svojih fanova, ona ne prestaje da inspiriše mnoge svojim pristupom životu i odgajanju dece.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading