OVO JE PORODIČNA TAJNA DESINGERICE: Otkriveno sve o PRELJUBI supruge Nevene, detalji isplivali u javnost!

Autor:

Zabava

18.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica progovorio kako bi se ophodio prema supruzi Neveni, kada bi saznao da ga je prevarila!

OVO JE PORODIČNA TAJNA DESINGERICE: Otkriveno sve o PRELJUBI supruge Nevene, detalji isplivali u javnost!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, trenutno boravi u Crnoj Gori, gde je otkrio neke detalje iz svog privatnog života. Iako je njegov poslovni život obeležen brojnim skandalima, na privatnom planu stvari stoje sasvim drugačije. Desingerica je istakao da mu je porodica najveća podrška, posebno roditelji koji su ga podržali iako su bili skeptični na početku. 

Foto: M.P./ATAImages

Dragomir Despić Desingerica na Music Week-u

 

- Roditelji su mi velika podrška. U početku su bili malo skeptični, ali nisam se trudio mnogo da im objasnim. Znao sam ja kuda to vodi i kako će da bude. Ceo život pravim gluposti, moji su navikli na te stvari. Jedino na vulgarnosti su malo reagovali, ali od početka su mogli da budu ponosni - rekao je Desingerica i otkrio zašto supruga nije sa njim u Budvi.

Desingerica je otkrio da njegova supruga, Nevena, nije sa njim u Budvi jer čuva njihovu bebu.

- Nevena je kod kuće, čuva bebu. Nisam ljubomoran što je sama jer nemam razlog, ne da mi povoda da budem ljubomoran. Nisam bio u situaciji da sam prevaren i ne znam šta bih radio u toj situaciji, ne želim ni da razmišljam o tome. Ona nije ljubomorna, ali joj smetaju neke moje stvari. Kada pljujem u usta ljudima, to joj smeta, mada ja ništa ne radim loše. Radim sve što me čini srećnim na toj bini i ona je to prihvatila - objasnio je Desingerica za Blic.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Supruga Dragomira Despića Desingerica, Nevena Despić

 

Desingerica je takođe progovorio o negativnim komentarima koji prate njegove nastupe, ističući da ne mari za njih.

- Ne znam ko i dalje komentariše moj uticaj na mlade. Ne radim ništa loše, svaki put menjam scenski nastup, ja to radim spontano. Kako mi dođe, tako se ponašam. Ne mogu reći šta je najluđe što sam radio, jer je meni sve normalno. Iskreno, sve je kako treba, ja to tako radim. To je posao i tako se radi posao - rekao je Desingerica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading