ANA SEVIĆ POKAZALA BUJNE GRUDI, A TEK OVAJ DETALJ DA VIDITE: Skinula se u MINI BIKINI!

Autor:

Zabava

02.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević pokazala čime raspolaže!

ANA SEVIĆ POKAZALA BUJNE GRUDI, A TEK OVAJ DETALJ DA VIDITE: Skinula se u MINI BIKINI!

Foto: ATA Images

Nakon završetka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", poznata pevačica i voditeljka Ana Sević odlučila je da se uputi na zasluženi odmor. Fotografije sa plaže koje je nedavno objavila pokazale su da Ana i te kako zna da uživa i da istovremeno raspolaže izvanrednom figurom. U crnom bikiniju, Ana je zračila samopouzdanjem, ističući svoje bujne grudi i ravan stomak. Ono što je posebno impresivno jeste činjenica da ova 38-godišnja majka troje dece izgleda gotovo nestvarno mladoliko.

Iako Ana nije otkrila tačnu lokaciju svog odmora, prošle godine je letovala u Herceg Novom, u istom rizortu gde su boravili i Novak Đoković, glumica Jelisaveta Orašanin sa suprugom Milošem Teodosićem i njihovom decom. Ova tajanstvena lokacija dodatno je podstakla znatiželju javnosti, a fanovi su se pitali da li je Ana ovog leta ponovo odabrala isto mesto za odmor.


Iako Ana nije otkrila da li joj je društvo pravio suprug Daniel Nedeljković i njihova deca Sena, Simeon i Lorena, ona često sa svojim pratiocima deli detalje iz svog poslovnog i privatnog života. Na svom Instagram profilu nedavno je objavila fotografiju u šarenoj letnjoj haljini, oduševljavajući svoje fanove svojim stilom i ležernim izgledom.

Ana Sević svakog leta obraduje svoje fanove fotografijama u kupaćem kostimu, što posebno oduševljava muški pol. Njen izgled je zaista zapanjujući, a činjenica da vodi računa o svom telu i izgledu svakako je inspiracija mnogima. Bivša supruga Darka Lazića pokazala je da je moguće izgledati fantastično i nakon rođenja troje dece, te je postala uzor mnogim ženama koje se dive njenom samopouzdanju i pozitivnom stavu prema telu.

Ana Sević je još jednom dokazala da zasluženo uživa u luksuzu i odmoru, ne zaboravljajući pritom da obraduje svoje fanove sa predivnim fotografijama i detaljima iz svog života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Haha

03.07.2024 05:37

Kada je neko primitivac, taj ni estetska hirurgija, ni novac ne moze u red da dovedu. Tako sta reci, nikakva, a pisete i njoj kao i nekom pronalazač. Uzas.