PEVAČICA IMALA ZASTRAŠUJUĆI OBRAČUN SA KRIMINALCEM: On uperio pištolj u nju, pa zapretio UBISTVOM, od stravičnih detalja se diže kosa na glavi!

Autor:

Zabava

14.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o mučnim počecima, sukobima sa koleginicama i teškim životnim izazovima!

PEVAČICA IMALA ZASTRAŠUJUĆI OBRAČUN SA KRIMINALCEM: On uperio pištolj u nju, pa zapretio UBISTVOM, od stravičnih detalja se diže kosa na glavi!

Foto: Pixabay

Talentovana pevačica Jasna Šćepanović je nedavno gostovala u emisiji gde je otvorila dušu i otkrila mnoge detalje iz svog života. Pevačica je godinama unazad deo muzičke industrije, a svoju karijeru je započela u srpskim kafanama u Istanbulu. Kroz razgovor sa voditeljem, Jasna je podelila svoje iskustvo rada u inostranstvu, kao i izazove sa kojima se susrela na početku karijere.

"Srednju školu sam završila vanredno, sa 15 godina sam se preselila u Podgoricu i počela da radim u jednom kafiću. Sa 18 godina me je jedna drugarica pozvala i pitala da li hoću da radim u Turskoj, ja je pitam šta da radimo, ona kaže idemo da pevamo. Pre toga smo se mi upoznale na jednom vašaru u Žabljaku gde sam prvi put pevala. Jedan kolega me je zvao i kaže mi da mu treba pevačica, a čuo je da bi ja volela da pevam, i pita me da li imam mikrofon – ja mu kažem ‘kako nemam’, a ja stvarno nemam i onda otvaraj oglase i traži polovan mikrofon i tu ti ja počinjem karijeru. Malo sam pevušila po podgoričkim kafanama, radila sam i promocije pića".

"Kada sam otišla u Žabljak sećam se da sam mnogo zarađivala u jednoj kafani, bila sam srećna što pevam. Tada su se vašari organizovali i tu sam upoznala tu drugaricu koja me je posle mesec dana zvala da idemo u Tursku. Tamo kada sam došla gledala sam kao tele u šarena vrata – četiri pevačice, ja peta, dva pevača, dve klavijature i harmonika. Tada se sedelo sa gostima, sreća je bila što sam znala repertoar, ali mi smo tu lepe pare zarađivali i tu sam ostala sedam godina, a došla sam na mesec dana".

"Kupila sam novi mikrofon, a onaj stari i dalje čuvam. Pročulo se da sam ja pevačica i posle mesec dana u Turskoj odem ja u Makedoniju i oni me odmah zovu da se vratim. Bila sam u hotelu ‘Montenegro’, a bila je i jedna kafana gde su pevali naši, zvala se ‘Estrada’. Bilo je mnogo teško, tada nije bilo video poziva, preko govornice pozivaš, imaš običan telefon. Rekla sam da kada se vratim da ću uraditi sve da moji roditelji budu srećni i tako je i bilo".

Kako si sredila papire da tamo ostaneš?

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

"Nisam sredila, imala sam pravo da budem tamo tri meseca, ali sam ja svaka dva meseca dolazila kući, tako da nije bilo potrebe. Bilo je i naših ljudi tamo, malo po malo i ja ostade tamo. Tamo je život fin, bilo je interesantno. Tada je bio život za poželeti. Ja sam radila svaku noć od zraka do mraka, valjda što si mlad, pa ti ne smeta. Starije koleginice su se žalile, ja nisam. Završimo u šest ujutru, ja sam u deset već na nogama idem da šetam, obilazim. Sada ne bih mogla taj tempo, tada sam imala 18 godina."

Kako ti se činila Turska, da li si se možda osećala nebezbedno?

"Nikada se nisam osetila ugroženo. Imala sam taj stav i sa gostima i svima, imala sam par sitacija gde sam mogla glavu da izgubim ali sam ja bila ja i nisam davala na sebe. Svi govore ‘tamo će da ti uzmu organe’, ali to nema veze sa vezom – kako se postaviš tako je. Nije mi bilo teško da se prilagodim njihovom životu".

"Nas pet pevačica smo živele u dve sobice, podeljene, nismo imale nikakve neprijatne situacije. Često kada se sretnemo kažemo – kakva Zadruga, naše je bilo za pamćenje’. Svi smo bili kao porodica, a danas koleginica hoće da te pojede ako uzmeš bakšiš koji na kraju sa njom deliš. Pre je bilo manje sujete. Mogu da tolerišem puno, ali kada poludim ne odgovoram za svoje postupke."

Je li to znači da si imala neki obračun sa koleginicom?

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

"Jesam sa jednom pevačicom zbog gluposti. Ima u julu jedna svadba gde ona radi, trebala sam i ja, ali sam rekla da ne želim da delim binu sa njom. Ja kada pogrešim izvinim se, mnogo sam realna i pravična, ali kada glumiš da si bitniji od mene onda se ne poznajemo. Ona nije poznata, nebitna je, radna pevačica je, želim joj svu sreću i što dalje od mene."

Da li je u tim kafanama u Turskoj bilo kriminalaca?

"Ima svega, gde nema. Ima itekako, ali oni mnogo poštuju žene, veliki mangupi i uvek će stati uz tebe. Ja sam jednom jedva živu glavu izvukla zbog jednog kriminalca sa kojim sam danas prijatelj. To je bio moj treći dolazak u Istanbul i kada on dođe zna se da zarobi muziku, svi pevaju za njega i niko ne sme da mrdne. Sedi jedan njegov prijatelj pored mene i on meni kaže ‘ustani pleši sa njim’ – ja reko ‘ja da ti plešem, neka pleše sam’, a mene harmonikaš gura i kaže mi ‘ustani da ne rade pištolji’, ja kažem neću da ustanem, bila sam mnogo eksplozivna".

"On vadi pištolj i kaže mi da me popne na sto, ja mu kažem ‘sestru tvoju, pa je penji na sto’ – nastaje tajac u kafani, muzika staje i on meni kaže ‘znaš ti ko sam ja’, a meni kada to kažeš automatski mi se diže kosa na glavi. Ja mu kažem da me ne zanima ko je on, a koleginica mi očima pokazuje da ćutim i on repetira pištolj i meni u glavu i ja mu kažem ‘šta ćemo sad? Ti mene ubiješ, dođe neko moj ubije tebe, tvoj mog opet i u krug’, on meni kaže ‘ti si stvarno luda’ i ustaje i pruža mi ruku i kaže ‘svaka ti čast, ti si jedina žena koja se meni za 57 godina suprotstavila, šta ti god treba u životu ja sam tvoj brat’ i ja mu kažem važi. On je u tom delu života sa druge strane zakona veliko ime i danas smo prijatelji" - priznala je ona za Novu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading