PRIZOR U DOMU BAJE MALOG KNINDŽE ĆE VAS RASPLAKATI: Pevač na ivici suza zbog ćerke!

Autor:

Zabava

14.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je za njega važan dan.

PRIZOR U DOMU BAJE MALOG KNINDŽE ĆE VAS RASPLAKATI: Pevač na ivici suza zbog ćerke!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Baja Mali Knindža

Poznati pevač Baja Mali Knindža danas ima još jedan razlog za slavlje, jer njegova ćerka iz prvog braka, Smiljana, danas puni 28 godina. Smiljana je poznata javnosti po tome što je redovna pratnja na očevim nastupima, gde uživa u muzici koju njen otac izvodi, ali i pruža podršku i ljubav koja je očigledna na svakom koraku.

 

 

Jedan od najupečatljivijih trenutaka koji su privukli pažnju javnosti jeste Smiljanino prisustvo na koncertu na Tašmajdanu, gde se emocije nisu mogle sakriti. Smiljana se rasplakala od ponosa i sreće dok je posmatrala oca na sceni, a njihov emotivan trenutak dirnuo je mnoge prisutne.

Baja Mali Knindža je poznat po svojim emotivnim i iskrenim nastupima, te nije iznenađujuće što je i njegova ćerka nasledila tu emotivnost i ljubav prema muzici.

Pored Smiljane, Baja Mali Knindža ima još dece iz drugog braka, ali je oduvek isticao važnost porodične podrške i zajedništva. Njegova deca često su prisutna na njegovim nastupima, pružajući mu neizmernu podršku i ljubav, što je jedan od osnovnih stubova koji ga čini tako voljenim među publikom.

Baja Mali Knindža je poznat po svojoj autentičnosti i iskrenosti na sceni, ali i van nje. Njegova muzika često dotiče teme iz svakodnevnog života, a upravo ta iskrenost stvara emotivnu vezu sa publikom. Njegovi nastupi su pravo iskustvo za sve prisutne, jer pored muzike, prenosi i poruke ljubavi, podrške i zajedništva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading