ZA PRIVATNU POSLUGU "PUKLA" 40.000 EVRA! Nećete verovati gde je Karleuša otišla na odmor, od ovih detalja će vam POPADATI VILICE!

Autor:

Zabava

14.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša otišla na luksuzni odmor-

ZA PRIVATNU POSLUGU "PUKLA" 40.000 EVRA! Nećete verovati gde je Karleuša otišla na odmor, od ovih detalja će vam POPADATI VILICE!

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša

Regionalna pop diva Jelena Karleuša je odlučila da sebi i svojoj porodici priušti luksuzan odmor u Atini. Za ovu priliku, iznajmila je vilu u sklopu peto-zvezdičnog hotela na obali Egejskog mora, za šta je izdvojila impresivnih 40.000 evra.

Jelena je odlučila da sebi priušti odmor nakon napornih nastupa širom Srbije, te je zajedno sa svojom tetkom Danijelom i ćerkama Atinom i Nikom otputovala u Atinu. Izbor je pao na luksuzni hotel koji poseduje privatne vile na samoj obali mora, a Jeleni je bilo važno da pronađe mir i privatnost, zbog čega je iznajmila bungalov sa ogromnim bazenom, kaminom na otvorenom i tri spavaće sobe. Vila takođe nudi privatnu poslugu 24 sata dnevno, kao i tri velika kupatila.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

 

- Jelena je u proteklom periodu nastupala na koncertima širom Srbije, pa je sa decom i tetkom Danijelom, koja je ovih dana proslavljala rođendan, otputovala u Atinu da odmori. Izabrala je hotel koji je otvoren pre šest meseci, a koji poseduje luksuzne privatne vile na samoj obali mora - priča dobro obavešteni izvor, pa dodaje:

- Jelena će tamo odsedati nekoliko dana, a iznajmljivanje ju je koštalo oko 40.000 evra. Njoj je preko potreban mir i privatnost, pa je iz tog razloga pao izbor na bungalov sa ogromnim bazenom, kaminom koji se nalazi na otvorenom i tri spavaće sobe. Ima i privatnu poslugu 24 sata dnevno, ali i tri velika kupatila - završava izvor za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jelena

15.07.2024 18:24

Ali kamin na otvorenom…

Jelena

15.07.2024 18:24

Ali kamin na otvorenom…