PROCURILE DO SADA NEPOZNATE INFOERMACIJE O PORODICI NAŠEG POPULARNOG PEVAČA: Mislio je da se za ovo nikada neće saznati!

Autor:

Zabava

14.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je ključ njegove karijere?!

PROCURILE DO SADA NEPOZNATE INFOERMACIJE O PORODICI NAŠEG POPULARNOG PEVAČA: Mislio je da se za ovo nikada neće saznati!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovan Perišić

Jovan Perišić, popularni pevač sa dve decenije dugom karijerom, ističe se po svojoj doslednosti i autentičnosti. Unatoč brojnim hitovima i uspehu, Perišić je odlučan u stavu da ne peva zbog bakšiša, već zbog zadovoljstva publike. Odbijanje novokomponovanih pesama i fokus na pružanju istinskog užitka publici, čine ga posebnim u estradnom svetu.

– Ja ne volim da pevam za bakšiš, ali volim ljudima da pevam za stolom kad proslavljaju nešto, često su to sportisti, fudbaleri, koji, ako žele, ostave nešto, tu su i najveći bakšiši, ali sam protiv toga da se novac lepi po čelu, da se gura u nedra, košulje. Kad vidim ljude koji uživaju u muzici, ja bih njima pevao džabe, takav sam. Odbijao sam da pevam ove novokomponovane pesme, kažem: „Eno vam di-džej, pa neka vam puste“ – kaže Jovan za Grand, koji je započeo karijeru u vreme opasnih momaka.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

 

 

Pevač ne krije da nije bilo lako nastupati u nestabilnom vremenu kroz koje smo prolazi pre više od tri decenije.

– U najgore vreme devedesetih, kad sam došao u Beograd i kad nisam imao dinara, imao sam osmeh i govorio da mi je dobro. Pevao sam među opasnim momcima koji su me gotivili i nikad nisam imao probleme, danas postoji obezbeđenje, a ja to nisam imao. Nisam gradio karijeru pomoću skandala, iako su mi nudili. Estrada me i ne interesuje. Ja sam taj cirkus dobro upoznao –  rekao je Perišić, koji tvrdi da se nikad nije bavio odnosima među kolegama na estradi, već je prednost, u duhu tradicionalnog odgoja, dao porodici i deci.

– Sin mi je nedavno diplomirao na veterini, ćerka treba da diplomirala na stomatologiji, ovaj mlađi je upisao sportsku akademiju, želim da od njih napravim ljude, da imaju svoj hleb u rukama. Malo ko zna da je moja supruga tekstopisac, pisala je nekoliko pesama za mene, divni su to tekstovi, ona je, inače, završila književnost i piše knjige. Kad sretnem danas dobrog čoveka, iznenadim se, budem srećan kao da sam našao rudnik zlata jer, nažalost, živimo u takvom vremenu – ispričao je on svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lik lik

14.07.2024 22:00

Dobar je Jovan hahagaha. Znam ga od 90 tih.. Gde god je pevao mi smo isli da ga slusamo. Moja omiljena je bila Marko kamondzija od np. Kad bi usli u kafanu on bi zavrsio pesmu a onda rekao za ekipu sa Kolonije Marko kamiondzija hahaha