TEYA DORA ZARADILA 700.000 EVRA: Debelo naplatila loš plasman na Evroviziji, zbog ovih detalja će vam POPADATI VILICE!

Autor:

Zabava

13.07.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obara rekorde na ovoj platformi.

TEYA DORA ZARADILA 700.000 EVRA: Debelo naplatila loš plasman na Evroviziji, zbog ovih detalja će vam POPADATI VILICE!

Foto: M.M./ATAImages

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, postala je poznata široj javnosti kao predstavnica Srbije na "Evroviziji", ali njena karijera obuhvata mnogo više od toga. Prvi put je stekla popularnost kada je snimila pesmu "Džanum" za film "Južni vetar", koja je postala planetarni hit i donela joj značajan finansijski uspeh.

- Teya Dora, kao i većina autora mlađe generacije, najviše zarađuje od muzičkih platformi, od kojih se izdvaja Spotifaj, najveća svetska platforma za slušanje muzike po broju pretplatnika. Teya je veliku popularnost stekla hitom "Džanum", koji je otpevala za potrebe serijala "Južni vetar". Ova numera u etar je puštena kao špica domaće hit serije, ali je vrlo brzo "eksplodirala" na mrežama i postala planetarni hit - priča estradni menadžer koji je insistirao na anonimnosti i objašnjava kako mlada pevačica profitira od ove mreže:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teya Dora

 

- Samo na Spotifaju Teya ima 2,1 milion slušalaca na mesečnom nivou. Budući da ova platforma po jednom strimu plaća između 0,003 i 0,005 dolara, a naša pevačica za tri verzije pesme "Džanum" (original, brza i spora) beleži 146.313.388 strimova, ona je do sada inkasirala čak 585.253 dolara.

Teya Dora sve više zarađuje i od svoje evrovizijske pesme "Ramonda", kojom je osvojila 17. mesto na najvećem svetskom muzičkom takmičenju. Uprkos lošem plasmanu, "Ramonda" je našla put do publike.

 - Ramonda na Spotifaju ima skoro šest miliona strimova, pa je od nje do sada zaradila 24.000 dolara. Od svojih ostalih pesama inkasirala je još oko 100.000 dolara, tako da je ukupno zaradila oko 700.000 dolara - završava priču menadžer za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Raška

14.07.2024 13:02

Dok ima pacijenata da je slušaju, šta je briga.