VUJADIN OBELODANIO NIKAD VIĐENU SLIKU MIRKE VASILJEVIĆ: Fudbaler šokirao javnost, da li će mu supruga ovo zameriti?!

Autor:

Zabava

13.07.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena najveća tajna Mirke Vasiljević.

VUJADIN OBELODANIO NIKAD VIĐENU SLIKU MIRKE VASILJEVIĆ: Fudbaler šokirao javnost, da li će mu supruga ovo zameriti?!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Glumica Mirka Vasiljević, supruga fudbalera Vujadina Savića, nije samo poznata po svojoj uspešnoj profesionalnoj karijeri, već i po svojoj posvećenosti porodici. Sa suprugom ima četvoro dece, a iako je uspešna u svom poslu, ona ističe da joj je porodica centar sveta.

Mirka je poznata po svom izuzetnom fizičkom izgledu, a mnoge je oduševila svojom fotografijom u kupaćem kostimu koju je njen suprug podelio na Instagramu. Glumica je pozirala u kupaćem kostimu, pa izazvala burne reakcije, s obzirom da su svi komentarisali njenu figuru i trbušnjake.

 

Ona je otkrila da ključ njenog zategnutog tela leži u posebnom režimu ishrane. Doručak joj često bude obilan, sa jajima i šunkom, ali bez hleba. Ručak uglavnom sadrži meso ili ribu sa salatama, dok je večera lagana i preporučuje se da se večera do sedam ili osam sati uveče. Mirka je takođe otkrila da je pomoću posebne dijete uspela da nakon svakog porođaja za dva i po do tri meseca skine pet kilograma.

Njen režim ishrane obuhvata raznovrsne obroke kao što su kajgana sa šampinjonima za doručak, sezonsko voće i bademi za užinu, piletina sa povrćem za ručak i mediteranska salata za večeru. Ovaj režim ishrane omogućava joj da održava zategnutu figuru i da se brzo vrati u formu nakon porođaja.

Mirka Vasiljević svojim primerom pokazuje da je moguće balansirati uspešnu karijeru, porodični život i brigu o fizičkom izgledu. Njen režim ishrane i posvećenost vežbanju omogućavaju joj da bude u top formi, što je inspiracija mnogima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading