POSLEDNJA ŽELJA POKOJNE SESTRE MIRE ŠKORIĆ ĆE VAS NAJEŽITI: Pevačica obelodanila bolne detalje, porodica traži samo jedno!

Autor:

Zabava

12.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Mire Škorić tera suze na oči.

POSLEDNJA ŽELJA POKOJNE SESTRE MIRE ŠKORIĆ ĆE VAS NAJEŽITI: Pevačica obelodanila bolne detalje, porodica traži samo jedno!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Danas je tužan dan za Mira Škorić i njenu porodicu jer je pevačicina rođena sestra Biljana preminula nakon borbe sa teškom bolešću. Mira je jutros saznala tragičnu vest o gubitku svoje sestre, koja se lečila u bolnici.

Mira je ranije istakla da je bila veoma bliska sa svojom sestrom Biljanom, uprkos tome što su imale svoje nesuglasice. Pevačica je podelila jedan posebno upečatljiv događaj iz detinjstva kada se posvađala sa sestrom za rođendan, te se kasnije pokajala zbog svoje reakcije. Njih dve su imale brojne uspomene iz detinjstva, a Mira je istakla da joj je najupečatljiviji bio trenutak kada se potukla sa sestrom i povredila je, a potom osetila veliko kajanje zbog toga.

Pevačica se upravo oglasila putem Instagrama, gde je ogolila dušu, pa priznala koliko se teško nosi sa gubitkom:

- Ništa u životu vas ne može pripremiti za gubitak voljene osobe, niti umanjiti bol koji njihov odlazak ostavlja. Hvala svima na rečima utehe i porukama saučešća. Želja moje pokojne sestre, ali i cele porodice, jeste da njen ispraćaj protekne u miru, dostojanstveno, u krugu najbližih, daleko od očiju javnosti, kao što je i živela - napisala je Mira Škorić, pa zamolila medije da ne izveštavaju sa sahrane.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mira Škorić

Ova tužna vest je potresla Mirine fanove i javnost, te je pokazala koliko je važno pružati podršku i ljubav u teškim životnim situacijama. Mira Škorić će zasigurno imati podršku svojih najbližih u ovom teškom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ima li neko

12.07.2024 18:54

Sa kim se Mira nije posvađala u životu?

Stanka

13.07.2024 11:55

Iskreno saučešće porodici.