MIRI ŠKORIĆ PREMINULA ROĐENA SESTRA: Tragedija zavila pevačicu u crno!

Autor:

Zabava

12.07.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Mire Škorić, Biljana izgubila je bitku sa teškom bolešću.

MIRI ŠKORIĆ PREMINULA ROĐENA SESTRA: Tragedija zavila pevačicu u crno!

Foto: instagram

Danas je tužan dan za Mira Škorić i njenu porodicu jer je pevačicina rođena sestra Biljana preminula nakon borbe sa teškom bolešću. Mira je jutros saznala tragičnu vest o gubitku svoje sestre, koja se lečila u bolnici.

Mira je ranije istakla da je bila veoma bliska sa svojom sestrom Biljanom, uprkos tome što su imale svoje nesuglasice. Pevačica je podelila jedan posebno upečatljiv događaj iz detinjstva kada se posvađala sa sestrom za rođendan, te se kasnije pokajala zbog svoje reakcije. Njih dve su imale brojne uspomene iz detinjstva, a Mira je istakla da joj je najupečatljiviji bio trenutak kada se potukla sa sestrom i povredila je, a potom osetila veliko kajanje zbog toga.

Foto: TV Pink/printscreen

Mira Škorić

 


Mirina prijateljica Jelena Karleuša nedavno je čestitala Miri rođendan i istakla da je uz nju u teškim trenucima. U emotivnoj poruci, Jelena je opisala Miru kao divnu dušu, nežnu, ali i naizgled opasnu, te joj poželela ljubav, mir i spokoj u ovim teškim trenucima.

Ova tužna vest je potresla Mirine fanove i javnost, te je pokazala koliko je važno pružati podršku i ljubav u teškim životnim situacijama. Mira Škorić će zasigurno imati podršku svojih najbližih u ovom teškom periodu.

Pevačica Mira Škorić nedavno podelila je sa svojom publikom radosne vesti o prinovi u porodici - njen sestrić je postao otac malog Vasilija. Mira je na svom Instagram profilu podelila sliku svoje snajke, izražavajući ogromnu sreću zbog dolaska novog člana porodice.

Foto: ataimages

Mira Škorić

 

- "Dobro nam došao Vasilije, sve si nas usrećila Milice," napisala je pevačica uz emotikone srca, deleći sa svojim pratiocima radost zbog ovog divnog događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading