LEPA BRENA SE BACILA U MORE! Osvanuo šok snimak UTAPANJA, pozdravila se i SKOČILA (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi na plaži u čudu gledali šta radi!

Poznata pevačica Lepa Brena, iako već uveliko gazi sedmu deceniju, odlučila je da ovo leto provedne radno, kao i većina njenih kolega. Međutim, osim poslovnih obaveza, folkerka je po svemu sudeći pronašla vremena i za opuštanje i zabavu, što se može videti i na snimku koji je osvanuo na njenom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Brena je usnimljena dok je šetala plažom na Hrvatskom primorju. Međutim, u jednom trenutku, potpuno obučena, uskočila je u more, zapušila nos i zaronila. Nije joj smetala ni odeća, ni naočare za sunce koje je imala na glavi dok se brčkala u plićaku.

Njen potez nije prošao nezapaženo, te su mnogi iskoristilu priliku da se našale na račun pevačice, čiji je snimak iz Hrvatske postao "viralan", što je dodatno izazvalo reakcije i lavinu komentara po društvenim mrežama. Neki su čak pomislili da je Brena nesnađeno krenula da se utapa, s obzirom na to šta je sve imala na sebi.

 

Inače, Lepa Brena danas živi u raskoši, sa suprugom. bivšim tenisedrom Slobodanom Bobom Živojinovićem, u domu opremljenom skupocenim nameštajem. Njihova vila sadrži nekoliko spavaćih i dnevnih boravaka, bazen, tursko kupatilo, kao i nekoliko manjih objekata, od kojih je jedan namenjen posluzi.

Ova luksuzna rezidencija predstavlja daleki put od Breninog skromnog odrastanja, o čemu je pevačica često otvoreno govorila. Pored vile u Beogradu, Brena poseduje i kuću u Majamiju, gde redovno boravi tokom godišnjih odmora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading