"POVREDILA SAM JE" Miri Škorić umrla rođena SESTRA, a ovako je pričala o njoj pre SMRTI: Dugo je patila nakon što joj je NANELA BOL

Autor:

Zabava

12.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija zavila pevačicu u crno, a ovako je pričala o rođenoj sestri - evo kakav su odnos imale!

"POVREDILA SAM JE" Miri Škorić umrla rođena SESTRA, a ovako je pričala o njoj pre SMRTI: Dugo je patila nakon što joj je NANELA BOL

Foto: e-stock/M.Rafailović

Muzička zvezda Mira Škorić doživela je tešku porodičnu tragediju jutros, saznavši da je njena rođena sestra Biljana preminula. Kako su preneli domaći mediji, Biljana je izgubila bitku sa opakom bolešću u bolnici gde se lečila, ostavljajući svoju porodicu i sestru Miru u dubokoj tuzi.

Mira je, inače, u prošlosti sa ponosom govorila o svojoj sestri, ističući njihovu bliskost, iako su imale svoje nesuglasice. Jednom prilikom, pevačica je podelila jedan od najupečatljivijih događaja iz njihovog detinjstva - sukob koji su imale oko rođendana, te tom prilikom priznala da ju je povredila.

- Onda kada sam se potukla sa rođenom sestrom i povredila je. Posle mi je bilo mnogo žao. To mi je baš ostalo u sećanju, te neke naše čarke - otkrila je Mira jednom prilikom, preneo je Kurir.

Republika

Foto: instagram

Mira Škorić ostala bez sestre

Podsećanja radi, iako je u javnosti dugo krila svoju bolest, Mira Škorić je priznala da je dugo vodila borbu protiv raka štitne žlezde. Prvi simptomi bili su netipični, a pevačica sve do tada nije toliko ni pridavala značaj zdravlju.

Uvek sam bila nemarna prema svom zdravlju, šta ću, takva sam… I sad se naježim kada se setim tog perioda pre nego što sam saznala da sam bolesna. U jednom trenutku počela sam da osećam neobičan umor. Šta god da radim, počnem da osećam malaksalost. Onda su krenule blage, podmukle temperature, 37 sa 2, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme - objasnila je Mira jednom prilikom za Informer i dodala:

- Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbljno. Doktor Radan DŽodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mira Škorić vodila bitku protiv raka štitne žlezde

Pevačica je svoju bolest vešto krila čak i od porodice, ali je priznala da nije bilo straha, jer nikako nije želela da prihvati činjenicu da je bolesna.

Operacija je trajala punih šest sati. Imala sam karcinom u metastazi. Verujte mi, nisam se uplašila za život jer nisam želela da prihvatim bolest. I ta intervencija je prošla, a onda su usledile kontrole. Kada sam ponovo uradila biopsiju, rezultati nisu bili dobri. U jednom trenutku sam od muke sama sebi počela da se smejem. Odlučila sam da lečenje koje je usledilo sakrijem od porodice. Kad god bih ležala na Institutu, njima bih rekla da sam na turneji. Jedino je moja rođena sestra Biljana bila upućena u sve i sve vreme bila uz mene. Naša pokojna majka Milka je sumnjala da nešto nije kako treba, pa me je zvala i po nekoliko puta dnevno. Redovno sam joj se javljala na telefon iz šok - sobe i pravila se kao da je sve super, a zapravo ništa nije bilo kako treba - otkrila je pevačica, prenosi "Glosi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading