SANDRA AFRIKA U TAJNOJ VEZI SA OŽENJENIM KOŠARKAŠEM: Zbog njega spakovala kofere i napustila Srbiju!

Autor:

Zabava

11.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika na tajnom romantičnom putovanju s košarkašem.

SANDRA AFRIKA U TAJNOJ VEZI SA OŽENJENIM KOŠARKAŠEM: Zbog njega spakovala kofere i napustila Srbiju!

Foto: youtube.com/AmiG Show, Massimo Ceretti/imago sportfotodienst/Profimedia, Shutterstock

Sandra Afrika (36) se našla u centru pažnje javnosti nakon što su procurile informacije o njenom tajnovitom putovanju u Italiju, gde ju je navodno ugostio košarkaš Ife Lundberg, kako prenosi Kurir.

Sandra Afrika je navodno otputovala u Toskanu na poziv košarkaša Ife Lundberga, a njihovo navodno zbližavanje izazvalo je veliku pažnju javnosti. Iako pevačica negira ove tvrdnje, fotografije koje je objavila na društvenim mrežama izazvale su brojne spekulacije.

Ona je na poziv, kako tvrdi dobro upućen izvor za Kurir, oženjenog sportiste otputovala u Toskanu, gde se u potpunosti opustila. Fotografije kako uživa u prelepim prizorima pokazala je na mrežama, ali nije objavila s kim tamo boravi. On još uvek ne zna dobro da priča naš jezik, ali je vrlo upućen u lik i delo Sandre Afrike, reklo bi se.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sandra Afrika

 

Javnost je podeljena povodom novih informacija o Sandrinom ljubavnom životu, dok ona sama tvrdi da je reč o dezinformacijama. Ipak, fotografije sa putovanja i navodne veze sa košarkašem Ife Lundbergom i dalje su predmet interesovanja medija i javnosti.

Pisalo se i o njenoj navodnoj tajnoj aferi s takođe košarkašem Nikolom Milutinovim, što nije potvrdila. U javnosti uvek ističe da je najviše volela Volkova i da joj je krivo što s njim nije zasnovala porodicu. Ife Lundberg je doskora igrao za Virtus iz Bolonje i ima porodicu, dok je Sandra slobodna devojka.

Sandra je odgovorila u svom stilu:

- Totalna dezinformacija, ne poznajem čoveka, niti sam se ikada videla sa njim. Ja sam na odmru sa svojim saradnicima. Vidimo se u Crnoj Gori- rekla je Sandra Afrika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading