BIVŠI DEČKO MILICE TODOROVIĆ STARTOVAO SANDRU AFRIKU: Pevačica mu očitala bukvicu, ne želi ni da čuje za njegovu ponudu!

Autor:

Zabava

10.07.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Granič je prišao Sandri na nastupu, pa imao specijalan zahtev.

BIVŠI DEČKO MILICE TODOROVIĆ STARTOVAO SANDRU AFRIKU: Pevačica mu očitala bukvicu, ne želi ni da čuje za njegovu ponudu!

Foto: Lazar Granić/Facebook, Printscreen/TV Pink

Bivši dečko pevačice Milice Todorović, Lazar Granić, nedavno je bio primećen na nastupu Sandre Afrike, gde je, prema navodima "Kurira", pokušao da se približi pevačici i zatraži njenu pomoć u pomirenju sa Milicom.

U pauzi između dva bloka pesama, Granić je prišao Sandri i navodno je pitao da mu pomogne da se pomiri sa njenom koleginicom. Prema rečima očevidaca, Lazar je prvo delovao kao da flertuje sa Sandrom, ali se kasnije ispostavilo da je imao drugačiju nameru - da ispegla svoj odnos sa Milicom Todorović.

Sandra Afrika je, kada su je novinari upitali za Lazarov potez, izjavila da ne želi da se petlja u njihovu priču. Rekla je da je tačno da je Lazar bio na njenom nastupu, ali da ne želi da se meša u njihovu situaciju i da bi radije da oni reše svoje probleme bez njenog učešća.

Republika

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images/Antonio Ahel

Milica Todorović i Lazar Granić

 

- Lazar se odlično provero na Sandrinom nastupu. Najpre mi je delovalo kao da je nju startovao i da joj je poslao piće, ali sam se posle uverio da je on s drugom namerom obigravao oko nje. Prišao je u pauzi nastupa do Sandrinog separea gde je ona sedela sa svojim muzičarima i prijateljima, sa namerom da ispegla njegov odnos sa Milicom. On zna da su njih dve dobre prijateljice i komšinice, pa je čak zamolio da je pozove telefonom i da mu pomogne u nameri da se reši situacija. Sandra je htela da mu učini i kontaktirala je Todorovićevu, ali se ona tom prilikom nije javila. Možda je spavala jer je bilo kasno - priča njihov sagovornik.

Sandra Afrika se oglasila o ovim navodima i poručila:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sandra Afrika

 

- Tačno je da je bio na mom nastupu, ali ne bih ja da se petljam u tu priču. Neka oni završavaju šta imaju bez mene - rekla je pevačica za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading