DA SE NAJEŽIŠ! Cipka obelodanila uspomenu od POKOJNOG supruga, ovo joj je jedina uteha posle njegove smrti!

Autor:

Zabava

11.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se raspada od bola.

DA SE NAJEŽIŠ! Cipka obelodanila uspomenu od POKOJNOG supruga, ovo joj je jedina uteha posle njegove smrti!

Foto: Instagram.com

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka nedavno je preživela tešku životnu tragediju - preminuo joj je suprug Nebojša Jarin Stojićević. On je preminuo u 52. godini života, ostavljajući iza sebe duboku prazninu kako u porodici, tako i u poslovnim krugovima. Nebojša Jarin Stojićević bio je poznati biznismen, vlasnik firme koja se bavila uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina. Posao je uspešno obavljao ne samo u Srbiji, već i širom regiona. Takođe, imao je zapaženu ulogu kao direktor javnog preduzeća "Infrastruktura" u gradu Šapcu, gde je bio zadužen za investicije.

Nakon ove teške gubitka, Aleksandra se oglasila na svom Instagram profilu, gde je podelila zajedničku uspomenu sa pokojnim suprugom. Fotografija je nastala pre dve godine, a pevačica je emotivno poručila da će Nebojša zauvek ostati u njenom srcu. Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti, koja je saosećala sa pevačicom u teškim trenucima.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Tadić Cipka

Nakon što je prošlo 40 dana od tragičnog događaja, Cipka je odlučila da se vrati poslovnim obavezama. Prvi nastup nakon smrti supruga održan je 16. maja, a publika je nestrpljivo čekala da vidi kako će pevačica izneti ovaj težak period. Ona je pred početak nastupa dala kratku, ali dirljivu izjavu, ističući da je Nebojša i dalje njena snaga i inspiracija za dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading