O MINIĆU JOVANE JEREMIĆ U JUTARNJEM SVI PRIČAJU: Voditeljka Pinka napravila ŠOK-POTEZ, ovakvu je niste videli!

Autor:

Zabava

05.07.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić napravila je opštu pometnju na Instagramu.

O MINIĆU JOVANE JEREMIĆ U JUTARNJEM SVI PRIČAJU: Voditeljka Pinka napravila ŠOK-POTEZ, ovakvu je niste videli!

Foto: Instagram.com

Današnje jutarnje izdanje na televiziji Pink bilo je posebno uzbudljivo za gledaoce zahvaljujući voditeljki Jovani Jeremić, koja je zablistala u izazovnom miniću koji je istakao njene izvajane noge. Gledaoci su uzdisali za Jovaninom figurom, a nije ni čudo s obzirom na to da je poznato da voditeljka vodi izuzetno zdrav život i redovno trenira.

Jovana Jeremić već godinama važi za ikonu zdravog načina života. Redovno vežba i vodi računa o ishrani, a rezultati njenog truda su vidljivi na svakom koraku. Izgled koji je danas ponosno pokazala na malim ekranima samo je potvrda posvećenosti zdravom životu koji Jovana neguje.


Reakcije gledalaca na društvenim mrežama nisu izostale. Mnogi su se divili Jovaninom izgledu i isticali kako ih inspiriše da vode zdraviji život. Njeni fanovi su bili oduševljeni što je Jovana pokazala da se trud i rad na sebi i te kako isplate.

Osim što je istakla svoju zdravu figuru, Jovana je još jednom pokazala da ima odličan stil i osećaj za modu. Njen modni izbor bio je hrabar, ali istovremeno elegantan, što je dodatno doprinelo pozitivnim reakcijama gledalaca.

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić "Amidži šou"


Jovana Jeremić svojim primerom pokazuje koliko je bitno voditi računa o zdravlju. Njen fokus na redovnom vežbanju i zdravoj ishrani jasno ukazuje da su rezultati vidljivi i mogu biti inspiracija mnogima da krenu putem zdravijeg života.

U današnjoj emisiji Jovana Jeremić je još jednom potvrdila svoj status vodeće dame televizijskog ekrana, ali i ikone zdravog života koja svojim primerom inspiriše mnoge. S nestrpljenjem očekujemo njen sledeći televizijski nastup i nove inspiracije koje će nam pružiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading