UDAJE SE TEODORA DŽEHVEROVIĆ?! Pevačica na svadbi uhvaćena na DELU, ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Autor:

Zabava

06.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi misle da pevačica staje na "ludi kamen"!

UDAJE SE TEODORA DŽEHVEROVIĆ?! Pevačica na svadbi uhvaćena na DELU, ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Foto: printscreen/instagram, Shutterstock

Estradna menadžerka Sandra danas je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku na prelepom Kipru. Ovo venčanje nije prošlo neprimećeno, posebno zbog luksuznog izbora destinacije. Kako se moglo videti po objama na društvenim mrežama, svadba je okupila brojne estradne ličnosti, među kojima su se našle i pevačica Teodora Džehverović, Ema Radujko, Mahrina, reper MC Stojan i mnogi drugi.

Džehverovićeva, koja inače već godinama uspešno sarađuje sa Sandrom, nije samo prisustvovala svadbi već je uhvatila i bidermajer koji je mlada bacila. Ovaj događaj izazvao je brojne komentare, s obzirom na to da je Teodora u vezi sa košarkašem Maticom Rebecom, te su se mnogi zapitali da li će pevačica uskoro zakoračiti u brak, kako se nalaže po narodnom verovanju.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Teodora Džehverović uhvatila bidermajer na svadbi kod menadžerke Sandre

Podsećanja radi, Teodora Džheverović nedavno je istakla da bi volela da se ostvari u ulozi majke. Naime, kako je nedavno postala tetka, pevačica je priznala da je taj radostan događaj u porodici probudio i u njoj majčincki instinkt.

Preispitujem se kakva ću sutra ja majka da budem kada gledam Adrijanu koja je savršeno snašla u ulozi majke. Nadam se da ću tada imati njenu podršku, naravno da želim da se to jednog dana desi. Želim da se ostvarim i u poslovnom smislu, ali i kao majka i žena - bila je iskrena Teodora, preneo je Kurir, pa otkrila da kako se snalazi u menjanju pelena i hranjenju bebe:

Oni me guraju, kažu: "Ajde, sutra ćeš tako i ti, moraš da znaš, da se snađeš". Dorotea je poprilično hiperaktivno dete, pa mi teže ide to menjanje pelena, onda je obično ja zabavljam dok je brat presvlači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading