PORODILA SE SANJA KUŽET, evo kog je pola BEBA

Autor:

Zabava

03.07.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka takmičenja "Zvezde Granda"se porodila!

PORODILA SE SANJA KUŽET, evo kog je pola BEBA

Foto: Instagram.com

Voditeljka Sanja Kužet (40) juče je blagoslovena rođenjem dečaka, čime je upotpunila svoju porodicu sa partnerom. Par još uvek nije definitivno odlučio ime za sina, ali jedna od opcija koja se razmatra je ime Vuk, saznaje Alo.

Foto: Instagram.com

Sanja Kužet

U planu je da Sanja i njen izabranik organizuju intimno slavlje kako bi proslavili dolazak novog člana porodice. Okupiće samo najbližu rodbinu i prijatelje kako bi zajedno proslavili ovu srećnu vest.

Sanja je, inače, morala da napusti muzičko takmičenje Zvezde Granda zbog trudnoće, što je privuklo pažnju javnosti i fanova širom regiona.

Saša Popović, kreativni direktor Granda, u jednom intervjuu za "Blic" je otkrio da je prva osoba na koju je pomislio kada je čuo da Sanja napušta takmičenje bila Ana Sević. Njihova saradnja i prijateljstvo su dobro poznati javnosti, a Sanjin iznenadni odlazak je izazvao razne reakcije među publikom širom Balkana.

Foto: Instagram.com

Sanja Kužet

Sanja je tokom trudnoće bila veoma aktivna na društvenim mrežama, gde je redovno delila svoje utiske i pripreme za dolazak bebe. Njeni fanovi su bili uz nju tokom cele trudnoće, prateći svaki korak i deljenje detalja iz porodičnog života.

Ovo je za Sanju i njenog partnera sigurno bio poseban trenutak, ispunjen emocijama i radostima koje nosi roditeljstvo. Svi se sa nestrpljenjem raduju saznanju koje će ime konačno odabrati za malog Vuka i kako će izgledati prvo zajedničko slavlje sa najbližima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading