NIKAD SE VIŠE NE BI PRIJAVILA ZA "ZVEZDE GRANDA"! Milica Pavlović OGORČENA nakon sukoba sa bivšom produkcijskom kućom!

Autor:

Zabava

16.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica konačno razvezala jezik u sukobu sa Grandom!

NIKAD SE VIŠE NE BI PRIJAVILA ZA "ZVEZDE GRANDA"! Milica Pavlović OGORČENA nakon sukoba sa bivšom produkcijskom kućom!

Foto: M. P./ATAImages

Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović sinoć je održala koncert u Spensu u Novom Sadu, nakon kog je održala konferenciju za medije. Između ostalog, progovorila je i o bolnoj temi - sukobu sa "Grand" produkcijom, pod čijim je ugovorom bila čak devet godina. Milica je tada izdala tri studijska albuma, a "Grand" poseduje prava na sve pesme i spotove. Nakon raskida ugovora, pokrenula je svoj Jutjub kanal.

Republika

Foto: M. P./ATAImages

Milica Pavlović

- Ono što bih volela da podvučem, jeste da sam ja u zaista prijateljskim odnosima sa "Grand" produkcijom. Čujem se i sa Saletom, konkretno pregovore sam vodila sa njim, predugo su trajali za moj ukus. Ali verujem da sada postoji neka drugačija hijerarhija, ali opet podvlačim da je za moj ukus ovo previše čekanja za nekoga ko je devet godina toliko bio posvećen svemu što je stvarao u toj produkciji. Taj Jutjub kanal koji je ostao u vlasništvu "Granda" je za mene onako malo bolna tema - započela je Milica.  

- Po ugovoru taj kanal na kraju pripada njima, ali ne mogu da se otmem utisku da je sve što postoji na kanalu delo mojih prstiju, mojih ljudi i jednostavno sam emotivno vezana za taj kanal. Nije samo reč o diskografiji, ja sam se trudila da publika stalno ima neku interakciju kroz kanal sa mnom. Sećam se da je Popović to javno rekao u jednom od intervjua, das u novo vreme, pre osam-devet godina, taj Jutjub kanal neke tamo "Zvezde Granda" bio je u top pet kanala kond naših izvođača. Ja sam bila zapravo na šestom ili sedmom mestu, a ispred mene Severina, Ceca, MC Janko, Saša Kovačević, Grand produkcija... Možete da zamislite onda koliko smo moj tim i ja bili posvećeni tome - rekla je Pavlovićeva. 

Republika

Foto: M. P./ATAImages

Pevačica progovorila o sukobu sa Grandom

- Dobila sam odobrenje od "Grand" produkcije, hvala im na tome imali su razumevanja, ja sam izdala prvi deo koncerta iz Arene i mislim da je to jako obradovalo publiku - priznala je. 

Na pitanje da li bi se danas prijavila na ovo muzičko takmičenje, Pavlovićeva je iskreno odgovorila: 

- Zaista više ništa nije isto. Ja se sada nikada ne bih prijavila, a u ono vreme bih svakome preporučila. Zvuči surovo, ali sam iskrena. Ili da se ispravim ako bih se pojavila, vlro dobro bih razmislila... Ustvari ne, ne mogu da slažem, ne bih se prijavila sada - otkrila je Milica, prenosi "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading