"Sve su odneli" MC Stojan OPLJAČKAN U TOKU NOĆI, u slučaj se uključila policija - SUMNJA PALA na reperovu bivšu?!

Autor:

Zabava

01.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo na koliko je procenjena ukupna šteta!

"Sve su odneli" MC Stojan OPLJAČKAN U TOKU NOĆI, u slučaj se uključila policija - SUMNJA PALA na reperovu bivšu?!

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ ADMIR BULJUBASIC, Antonio Ahel/ATAImages

Čitava javnost ispratila je romansu mlade pevačice Zorane Mićanović i MC Stojana. Iako su mnogi već čuli svadbena zvona u daljini, njih dvoje su vrlo brzo okončali romansu, a Zorana je nedavno potvrdila da je okončala vezu sa Stojanom, koji je čak 22 godine stariji od nje. Par je javno priznao da je veza gotova, ali nije želeo da otkriva detalje o raskidu. 

Republika

Foto: Instagram printsceen

 

 

Reper je navodno doživeo ponovni šok kada je došao u svoju garažu i zatekao luksuzni automobil bez guma. Kako prenosi Star, lopovi su mu skinuli felne, koje vrede 5.000 evra, a kako se sve dogodilo u toku noći, reper je slučaj prijavio policiji i sada se čeka hapšenje počinioca.

- Stojana je poterao neki maler, prvo ga je ostavila devojka, zatim su mu uništili automobil. Parkirao je u garaži zgrade u kojoj živi i gde uvek parkira automobil. Kada je ujutru sišao do auta, imao je šta da vidi. Nije imao točkove uopšte, skinuli su mu felne, sve su odneli. To nije mogao da uradi jedan čovek, mora da ih je bilo više. Doživeo je slom živaca. Šteta je oko 5.000 evra, pošto je njegov auto skup i ima te specijalne felne, koje je on kupio po specijalnoj narudžbini. Zvao je policiju, imaju kamere u garaži, pa se nada da će počinioci biti što pre uhvaćeni. Uopšte ne zna da li je on namerno tipovan ili su samo lopovi gledali da automobil bude što skuplji. Nazvao je nakon policije i majstora koji je došao da bi auto odneo u servis i stavio nove felne, koje su sada nešto jeftinije od ukradenih - rekao je izvor za Star.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zorana Mićanović, MC Stojan

 

Navodno, reper se šalio kasnije sa Zoranom, pa joj je poslao sliku oštećenog auta i pitao je da li je to njeno maslo, što je nju iznerviralo.

- Baš joj se šala uopšte nije svidela i rekla mu je da je ostavi na miru - rekao je izvor za pomenute medije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading