MC STOJAN ODBRUSIO 22 GODINE MLAĐOJ BIVŠOJ: Zorana ga proglasila VELIKIM NARCISOM, nije mogao da PREĆUTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.06.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni muzičar se obratio nekadašnjoj devojci putem storija na društvenoj mreži Instagram!

MC STOJAN ODBRUSIO 22 GODINE MLAĐOJ BIVŠOJ: Zorana ga proglasila VELIKIM NARCISOM, nije mogao da PREĆUTI! (FOTO)

Foto: instagram.com/zorana_micanovic_official, ATA Images

Mlada pevačica Zorana Mićanović, poznatija kao Zorana Sikter po svom hitu, nedavno je stavila tačku na vezu sa 22 godine starijim kolegom MC Stojanom. Kako se pisalo, razlog je njegov provod sa atraktivnim devojkama na Kipru, a nedavno je progovorila i o njegovim manama.

Republika

Foto: Instagram.com

Zorana Sikter

- Uh... Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje - navela je Zorana, pa nastavila:

- Stidljiv je pred kamerama. Baš je stidljiv. Čak i ovako kad pričamo nešto, on stavi ruke preko lica, postidi se. Iako ima toliko godina - stidi se. Izbegava novinare, ne voli mnogo da priča pred kamerama. A treća... Za sada nisam uvidela neke mane, reći ću kada ih uvidim - priznala je Mićanovićeva kroz osmeh tada u podkastu "Bunker".

MC Stojan je tek sad odlučio da odgovorio svojoj bivšoj i to putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Naravno da volim sebe i da cenim sebe i da pucam od samopouzdanja, a da bi vas drugi cenili i poštovali, morate prvo da cenite, poštujete i volite sebe i naravno, da radite na sebi 24 sata - napisao je u objavi reper.

Republika

Foto: instagram/mc stojan

MC Stojan odgovorio Zorani

Podsećanja radi, Zorana je u gorepomenutom podkastu navela i njegove vrline, te oktirla kako su se smuvali.

- Mi smo se upoznali preko njegovog menadžera, pozvao me je da dođem na ručak, tu je bio i MC Stojan, tako smo se upoznali i krenuli da se dopisujemo - rekla je Zorana i navela da su kasnije izašli zajedno te su se tako i smuvali.

- Ima jako lepe manire, jako je kulturan dečko, dobar je frajer. Jesu malo problem godine, vidim da nas ljud hejtuju, ali bitno je da nekoga voliš - kazala je Zorana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading