MIONA PRENELA STANISLAVU ŠUGU! Spavali ZAJEDNO, a onda mu crvenilo i LIŠAJEVI iskočili po TELU! Da se naježiš (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog stresa dobio jezivu alergiju!

MIONA PRENELA STANISLAVU ŠUGU! Spavali ZAJEDNO, a onda mu crvenilo i LIŠAJEVI iskočili po TELU! Da se naježiš (FOTO)

Foto: Printscreen/TV Pink/youtube.com

Miona Jovanović i Stanislav Krofak su prethodne večeri sklopili brak pred kamerama, nakon čega su se uputili na "medeni mesec" izvan imanja u Šimanovcima i proveli noć zajedno. Tokom večeri, nakon bogate večere i turbulentne "Igre istine", krenuli su na spavanje, a Krofak je iskoristio poslednji trenutak da se obrati Jovanovićevoj pre odlaska u krevet.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

Međutim, javnost je ostala šokirana kada je čula da je MMA borac priznao da mu je u jednom periodu nakon Mioninog ulaska u rijaliti "Elita" zbog stresa koji mu je priredila sa Nenadom Aleksićem Ša iskočila alergija po celom telu.

- Zamisli, nešto mi je bilo lice i ja bio u nekoj dvorani, ja se čujem sa gazdom i on mi kaže deset ljudi dobilo šugu... Ja odem na pregled, a ja to dobio zbog stresa, on meni kaže: "Reši to za tri dana". Kaže da sam od stresa dobio... I za tri meseca mi reši i problem sa licem - rekao je Stanislav svojoj bivšoj devojci, koja je ležala u krevetu i slušala ga.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

Podsećanja radi, tokom "Igre istine", Miona Jovanović je postavila pitanje Stanislavu Krofaku vezano za reakciju Krofakovih roditelja na situaciju u rijaliitju kada ga je prevarila. Međutim, Stanislav je odgovorio da njegovi roditelji nisu reagovali previše, nakon čega je Miona otkrila da joj je majka prenela informaciju da joj je slao medvediće u "Elitu". Ipak, rijaliti učesnik je to demantovao.

- Šta su ti rekli tvoji roditelji kad sam ono napravila? - upitala je Miona.

- Ništa baš - rekao je Stanislav.

Majka mi je rekla kad je došla da si slao medvediće - rekla je Miona.

Ne, ja nisam znao kako to ide - rekao je Stanislav, što je šokiralo Jovanovićevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading