MILJANA NOKAUTIRALA ZOLU! Krenula ŠIPKOM na njega, kamera uhvatila INCIDENT u Eliti (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni haos na imanju u Šimanovcima!

MILJANA NOKAUTIRALA ZOLU! Krenula ŠIPKOM na njega, kamera uhvatila INCIDENT u Eliti (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Kontroverzna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Miljana Kulić, ne prestaje da pravi haos po imanju u Šimanovcima i svojim neprimerenim ponašanjem gotovo svakodnevno gledaoce ostavlja potpuno zabezeknutim. I kada se stekne utisak da se na momenat smirila, Nišlijka neretko ponovo "uđe u crveno" i priredi novi karambol. 

Tako je bilo i prethodne večeri, kada je Kulićeva u naletu besa fizički nasrnula na svog bivšeg partnera, Lazara Čolića Zolu, te ga šipkom udarila po glavi, nakon čega se on presavio i uhvatio za glavu, ispuštajući jauke.

 

 

Kako se može videti na snimku iz rijalitija koji je osvanuo na društvenim mrežama, kamera je uspela da uhvati momenat kada je Miljana najpre šipkom skupljala stvari po jezeru, a zatim krenula ka prostoriji za rehabilitaciju, gde je Zola sedeo zajedno sa Markom Janjuševićem Janjušem i Urošem Rajačičem

Kulićeva je, čim je ušla u rehab, mlatnula šipkom i udarila Čolića posred glave, dok je Rajačić odmah skočio kako bi je udaljio. Kako je sve izgledalo, možete pogledati na snimku.

Inače, ovo nije jedini haos koji je Miljana Kulić napravila. Naime, kako se navodi, kontrovezna Nišlijka je napala Bebicu pre njegovog gostovanja u radio-emisiji "Amnezija", a zatim napravila haos na imanju u Šimanvocima.

Kako se može videti u komentarima ispod jednog od klipova iz Bele kuće, gledaoci kraj malih ekrana otkrili su da je Kulićeva navodno fizički nasrnula na Macanovića. Pored toga, Miljana je navodno u hotelu napravila karambol kada se najpre uneredila na krevetu, a zatim i na garnituri. Detaljnije pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Jules

27.06.2024 02:46

So much for security... What a joke

djole

27.06.2024 07:24

Lutkica mamina, ona mze sve jer je beli medved Elite. Da je to uradio bilo koji ucesnik bio bi momenalno diskvalifikovan.

Nada

27.06.2024 07:29

Kad će Produkcija da shvati da ovoj bolesnoj osobi nije mesto na TV u rijaliti TV formatu. Valjda treba nekog da ubije ,svašta.

Ljiljana

27.06.2024 10:08

Kako je ušla u kuću na Rajskom, dočepala piva napunila punu kesu, 2.l belog vina. Sedela pila, kesu je naravno odnela nastavila da pije. Ishod se vidi i zna. Piti smiriće i alkohol??? Ona je i ovako luda,dodati na to alkohol. Onda su Mariji krivi svi drugi učesnici. Produkcija mi nije jasna. Teta Milica izgleda mora da je drži u rijalitiju, pretpostavljam i zbog čega. Bogami da sam na Bosinom i Zolinom mestu tužila bih i ovu bolesnicu i produkciju. Nije ovo prvi put, setimo se štikle,sahrane,vređanje Bose, mrtvih.... Napolje ološkinj, tj u zatvor ili psijatriju zatvorenog tipa.