KAD JE PRIJA BILA ALEKSANDRA ANY: Isplivao stari snimak naše muzičke zvezde, svi u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa samo 15 godina, pod umetničkim imenom Any, izvodila je svoju pesmu "Majko"!

KAD JE PRIJA BILA ALEKSANDRA ANY: Isplivao stari snimak naše muzičke zvezde, svi u ŠOKU! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović je danas jedna od najvećih zvezda na domaćoj muzičkoj sceni, ali malo ko zna da je svoju karijeru započela veoma mlada. Naime, već sa 13 godina snimila je svoje prve pesme "Majko" i "Boli svaka tvoja reč", označavajući tako početak svoje muzičke avanture.

Prvi koraci ka slavi

Malo ko je upoznat sa činjenicom da se Aleksandra Prijović već u ranim tinejdžerskim godinama bavila muzikom. Sa samo 15 godina, pod umetničkim imenom Any, izvodila je svoju pesmu "Majko". Interesantno je da joj je nadimak "Any" dao Mića Nikolić, koji joj je tada takođe uradio i dve pesme. U nastavku možete videti snimak iz ovog perioda.

Od Zvezda Granda do vrhunca karijere

Iako nije ostvarila zapažen uspeh sa svojim prvim pesmama, Aleksandra se nije predavala. 2013. godine se prijavila za takmičenje "Zvezde Granda" gde je osvojila četvrto mesto, ali je to bilo dovoljno da pokrene svoju karijeru. Nakon toga, Aleksandra je počela da gradi svoj put ka vrhuncu popularnosti.

Uspon ka zvezdama

Danas, Aleksandra Prijović je jedna od najpoznatijih pevačica na Balkanu, a njen uspeh nije izostao. Sa samo 28 godina, postigla je ono o čemu mnogi mogu samo da sanjaju - postala je jedna od najtraženijih i najpopularnijih pevačica na našim prostorima.

Zvezda u usponu

Osim muzičkog talenta, Aleksandra je privukla i pažnju javnosti svojim izgledom. Nedavno se pojavila na svadbi Ace Sofronijevića u ciklama haljini, a malo ko je ostao ravnodušan pred njenim izgledom. Interesantno je da su samo dve stvari na njoj koštale skoro 6.000 evra, što svedoči o njenom skupocenom i prefinjenom ukusu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading