OVAKO PRIJA TROSI NOVAC OD TURNEJE! Šeta patike koje vrede više od PROSEČNE PLATE u Srbiji! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patike koje je Prija kupila san su mnogih Srpkinja!

OVAKO PRIJA TROSI NOVAC OD TURNEJE! Šeta patike koje vrede više od PROSEČNE PLATE u Srbiji! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Nakon napornih koncerata u okviru turneje "Od istoka do zapada", mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović odlučila je da se odmori i opusti. Iako je javnost navikla da je vidi u glamuroznim izdanjima na sceni, Aleksandra je pokazala svoju opuštenu stranu tokom odmora, noseći udobnu odeću, ali i luksuzne patike koje su privukle veliku pažnju.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Prijović

Tokom odmora, Aleksandra je pozirala u džemperu, farmerkama i patikama Brunello Cucinelli, čija je obuća postala sinonim za prefinjen dizajn i udobnost. Posebno zanimljivo je to što ove patike, koje su u bež boji sa debljim belim đonom, koštaju 1.950 evra po punoj ceni, dok su trenutno na sniženju i mogu se kupiti za 887,25 evra.

Republika

Foto: Brunello Cucinelli Printscreen

Patike su trenutno na popustu

Iako je na kratkom odmoru, Aleksandra je i dalje posvećena svojoj muzičkoj karijeri. Njena turneja "Od istoka do zapada“ i dalje je u toku, a njeni fanovi širom Balkana iščekuju zakazane koncerte u Nemačkoj i Švajcarskoj tokom septembra.

Pored uspešne karijere, Aleksandra je nedavno istakla važnost podrške koju dobija od svog supruga Filipa Živojinovića. On je, kako je istakla, njena najveća podrška od prvog dana, kako u privatnom životu, tako i u poslovnoj karijeri. Aleksandra je istakla da je Filipov doprinos njenom uspehu izuzetno značajan, te da je srećna što ima takvu podršku pored sebe.

- Mi smo super! Filipovu podršku imam od prvog dana, mislim da to svi vrlo dobro znaju, i zbog toga sam najsrećnija. Upoznala sam čoveka koji je jako dobar i pošten. Kada bih htela da mu nađem zamerku, ne bih mogla! I pored toga, kao što sam rekla, kada je moj posao u pitanju imam njegovu najveću podršku. Neću reći da sam danas ovde gde jesam zbog njega, ali ovo jeste njegova najveća zasluga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading