HAOS U ZADRU! Zapevala ZABRANJENA Prija, pojavila se u ŠOK IZDANJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.06.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je bila zabranjena u ovom gradu, Aleksandra Prijović se ipak pojavila na koncertu!

Muzička zvezda Aleksandra Prijović, koja već proteklih nekoliko meseci ređa uspehe po regionu u sklopu svoje turneje "Od istoka do zapada", a najviše po Hrvatskoj, održala je večeras još jedan koncert, i to u Zadru, gde je prvobitno bila zabranjena.

Naime, pevačica je pre par meseci najavila svoj koncert u ovom gradu na Hrvatrskom primorju, međutim, ovim povodom oglasio se gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, te pokušao da spreči održavanje koncerta tvrdeći da "nema slobodnih termina". Ipak, nakon što je koncert ipak najavljen, direktor "Višnjika", dvorana gde se događaj održava, Denis Karlović, je smenjen, a novi direktor, Tomislav Zubčić, istakao je u martu da dvorana još uvek nije u potpunosti rasprodata, te da organizatori zasad nisu zainteresovani za dodatne termine za održavanje koncerta, ali će se situacija nakon ovoga najverovatnije promeniti.

To se upravo i desilo, kada je krajem maja saopšteno da je Prijovićka ipak uspela da rasproda dvoranu, ali samo jedno veče, što je neobičajno kada je ova turneja u pitanju,  s obzirom na činjenicu da je pevačica uspevala da rasproda po nekoliko večeri samo u jednom gradu.

Nakon što je izašla na scenu, Aleksandra je pozdravila prisutnu publiku u ŠC Višnjik, te kao i po običaju zapevala svoj hit "Za nas kasno je".

- Pevam prvi put u Zadru i ovo je 40. koncert na ovoj mojoj turneji... Hvala vam što ste došli i verujem u najbolju zabavu - poručila je muzička zvezda, te nastavila da ređa svoje hitove koje je pevala zajedno sa svojim fanovima uglas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading