PRIJA ZATRESLA ZADNJICOM NA KONCERTU U ZADRU: Publika u TRANSU, obline samo SEVAJU u kostimu sa RUPICAMA! Sve se vidi (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ostavlja bez daha svojim izgledom!

Muzička zvezda Aleksandra Prijović, koja već proteklih nekoliko meseci ređa uspehe po regionu u sklopu svoje turneje "Od istoka do zapada", a najviše po Hrvatskoj, održala je večeras još jedan koncert, i to u Zadru, gde je prvobitno bila zabranjena. Međutim, hrvatska publika je našu pevačicu dočekala i više nego srdačno, a našu pažnju privukao je i njen fizički izgled, koji je, rekli bismo, malo koga ostavio ravnodušnim.

Naime, popularna Prija se, kao i po običaju, u nekoliko navrata presvlačila tokom koncerta, a jedan od autfita izmamio je uzdahe širom zadarske dvorane "Višnjik". Nakon pauze između setova, pevačica se u jednom momentu pojavila na bini u crnom, rupičastim kombinezonu, koji je, kako se može videti na fotografijama, savršeno istakao njenu izvajanu zadnjicu.

Inače, kako je Republika već pisala, Zadar je za sada jedini dalmatinski grad u kojem je Prijovićka nastupala, a takođe i jedini u Hrvatskoj gde će samo jedne večeri održati koncert, s obzirom na to da je u drugim gradovima nastupala i po pet večeri uzastopno. 

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović je pre par meseci najavila svoj koncert u Zadru, međutim, ovim povodom oglasio se gradonačelnik ovog grada, Branko Dukić, te pokušao da spreči održavanje koncerta tvrdeći da "nema slobodnih termina". Ipak, nakon što je koncert ipak najavljen, direktor "Višnjika", dvorana gde se događaj održava, Denis Karlović, je smenjen, a novi direktor, Tomislav Zubčić, istakao je u martu da dvorana još uvek nije u potpunosti rasprodata, te da organizatori zasad nisu zainteresovani za dodatne termine za održavanje koncerta, ali će se situacija nakon ovoga najverovatnije promeniti. Ipak, krajem maja saopšteno je da je muzička zvezda ipak uspela da rasproda dvoranu, ali samo na jedno veče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading