PRIJU U ZADRU DOČEKAO ŠOK: Hitno morala da ZAUSTAVI koncert, publika joj odmah SVE stavila do znanja (FOTO)

Autor:

Zabava

07.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte šta su fanovi poručili pevačici dok je pevala!

PRIJU U ZADRU DOČEKAO ŠOK: Hitno morala da ZAUSTAVI koncert, publika joj odmah SVE stavila do znanja (FOTO)

Foto: Extra FM

Muzička zvezda Aleksandra Prijović, koja već proteklih nekoliko meseci ređa uspehe po regionu u sklopu svoje turneje "Od istoka do zapada", a najviše po Hrvatskoj, održala je večeras još jedan koncert, i to u Zadru, gde je prvobitno bila zabranjena. Međutim, hrvatska publika je našu pevačicu dočekala i više nego srdačno, a dok je pevala svoje hitove, sačekala ju poruka od fanova iz mase.

Republika

Foto: Republika

Poruka na koncertu Aleksandre Prijović u Zadru

Naime, kako je zabeležio naš fotoreporter na licu mesta, nepoznate devojke držale su plakat sa porukom za Priju, poručivši joj da ih što pre poseti i u njihovom gradu - Splitu, te i tamo održi barem jedan spektakularan koncert. 

- Očekujemo te i u našem gradu. Vole te sestre iz Splita, Valentina i Nikolina - poručile su joj preko plakata dve Splićanke koje su došle na koncert u Zadar.

Inače, Zadar je za sada jedini dalmatinski grad u kojem je Prijovićka nastupala, a takođe i jedini u Hrvatskoj gde će samo jedne večeri održati koncert, s obzirom na to da je u drugim gradovima nastupala i po pet večeri uzastopno. Da li će posetiti i Split, ostaje i dalje pod znakom pitanja.

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović je pre par meseci najavila svoj koncert u Zadru, međutim, ovim povodom oglasio se gradonačelnik ovog grada, Branko Dukić, te pokušao da spreči održavanje koncerta tvrdeći da "nema slobodnih termina". Ipak, nakon što je koncert ipak najavljen, direktor "Višnjika", dvorana gde se događaj održava, Denis Karlović, je smenjen, a novi direktor, Tomislav Zubčić, istakao je u martu da dvorana još uvek nije u potpunosti rasprodata, te da organizatori zasad nisu zainteresovani za dodatne termine za održavanje koncerta, ali će se situacija nakon ovoga najverovatnije promeniti. Ipak, krajem maja saopšteno je da je muzička zvezda ipak uspela da rasproda dvoranu, ali samo na jedno veče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading