EMA RADUJKO ODUVALA DŽEHVY! Potpuni HAOS na Music Week-u, ŠOK snimak sve dokazuj!

Autor: O.B./P.R.

Zabava

28.06.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko progovorila o Teodori Džehverović!

EMA RADUJKO ODUVALA DŽEHVY! Potpuni HAOS na Music Week-u, ŠOK snimak sve dokazuj!

Foto: Vladimir Lukić

Pevačica Ema Radujko pojavila se večeras na festivalu "Music Week", na kojem i sama nastupa u nedelju, 30. juna. Atraktivna pevačica se raduje koncertu pevačice Jelene Karleuše na festivalu "Music Week".

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Ema Radujko

 

S obzirom na to da će, tom prilikom, binu deliti sa muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom, atraktivna plavuša je za Informer otkrila da li ima tremu.

Nemam tremu, srećna sam što sam istog dana kada i ona na "Music Weeku". Jedva čekam da vidim šta je pripremila. 

Kako se proteklih dana mnogo pisalo o njenom odnosu sa Teodorom Džehverović, te Džehvi i sama peva večeras, Ema je istakla da nema nikakav problem sa tim.

Republika

Foto: ATA images

Ema Radujko i Teodora Džehverović

 

Nemam problem da dođem večeras, htela sam i ranije da stignem. Nemam ništa protiv Teodore i mislim da nema potrebe da pričamo o njoj - zaključuje Ema Radujko.

Teodora, po svemu sudeći, nije spremna da oprosti mlađoj koleginici, pa je otišla i korak dalje, te je otpratila Emu sa Instagrama, kako bi joj jasno stavila do znanja da više nije zainteresovana ni za kakvu komunikaciju. S druge strane, Ema to nije učinila, već je nastavila da prati Teodoru putem društvenih mreža.

Nismo zakopale ratne sekire. Reći ću ja uskoro šta imam da kažem, ali neka je, neka ona priča šta ona hoće i njenu priču. Nismo se srele, imam nastupe , a verovatno i ona radi. Sanda ništa nije rekla mi smo u poslu. Nema potrebe za problemima. - bila je iskrena Ema jednom prilikom za domaći medij. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading