NEPRIJATAN SUSRET DŽEHVE I EME RADUJKO NAKON ŽESTOKE SVAĐE: Niko nije mogao ni da zamisli šta će se dogoditi!

Autor:

Zabava

31.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči bile uprte u njih!

NEPRIJATAN SUSRET DŽEHVE I EME RADUJKO NAKON ŽESTOKE SVAĐE: Niko nije mogao ni da zamisli šta će se dogoditi!

Foto: ATA images

Mlada muzičkve zvezda u usponu, Ema Radujko, već duže vreme intrigira javnost svojim provokativnim stajlinzima i večeras je definitivno privukla pažnju svih prisutnih. Mnogi su često šokirani njenim izborom odeće, smatrajući da previše eksponira svoje telo, ali ona je odlučna u tome da se ne obazire na negativne komentare.

Naime, Ema se tokom večeri pojavila na jednom prestoničkom događaju, a na sebi je nosila dugačku crnu haljinu sa ogromnim otvorom preko dekoltea i stomaka, pri čemu je grudi držala jedna tanka tračica koja je izazivala pažnju svih prisutnih. Njen hrabar izbor odevanja definitivno je bio tema večeri i nije prošao neprimećeno, a mnogi su istakli da bi retko koja osoba imala hrabrosti da se pojavi u javnosti u tako izazovnoj toaleti. 

Međutim, interesantno je da se na istom događaju pojavila i njena starija koleginica, Teodora Džehverović, sa kojom je nedavno imala raspravu putem medija, kada ju je Ema javno isprozivala, na šta je Džehva žestoko uzvratila.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ema Radujko

 

- Nismo zakopale ratne sekire. Reći ću ja uskoro šta imam da kažem, ali neka je, neka ona priča šta ona hoće i njenu priču. Nismo se srele, imam nastupe , a verovatno i ona radi. Sanda ništa nije rekla mi smo u poslu - bila je iskrena Ema jednom prilikom za domaći medij. 

Teodora, po svemu sudeći, nije spremna da oprosti mlađoj koleginici, pa je otišla i korak dalje, te je otpratila Emu sa Instagrama, kako bi joj jasno stavila do znanja da više nije zainteresovana ni za kakvu komunikaciju. S druge strane, Ema to nije učinila, već je nastavila da prati Teodoru putem društvenih mreža.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images/Antonio Ahel

Ema Radujko i Teodora Džehverović

 

Nema sumnje da su se sinoć srele na ovom događaju, a ostaje nam da pretpostavimo da li su se pozdravile i prišle jedna drugoj ili su i dalje u svađi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading