SAOPŠTENA ŠOK ISTINA O VOJAŽU! Popovska sve PRIZNALA, završila u SUZAMA: Slomio mi je SRCE, plakala sam! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je jedna od naših najpopularnijih influenserki i tiktokerki, ali i mlada muzička zvezda u usponu svoje karijere, Teodora PopovskaOna se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost, a tiču se njenog i te kako zanimljivog života.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Teodora Popovska u emisiji "Lično sa"

Kako nam je Popovska otkrila u iskrenom razgovoru, neretko ima običaj da pusti suzu i isplače se, a poslednji put je to uradila upravo veče pred snimanje naše emisije.

- Sinoć sam plakala, ali zapravo je bilo od sreće. Juče mi je bila matura na koju nisam otišla, i onda su nekako krenule da mi naviru sečanja na momenat kada sam se doselila u Beograd i krenula u srednju školu. Uhvatila me je neka nostalgija, setila sam se svog prvog dana u ovom gradu i gde sam danas... Bilo mi je baš lepo oko srca - priznala je mlada pevačica, te otkrila da joj je srce bilo slomljeno dva puta:

Republika

Foto: Dragan Kadić

Teodora Popovska u emisiji "Lično sa"

- Najbolji drug mi je slomio srce i, naravno, dečko! Tačnije, Relja. On mi je slomio srce onda kada sam plakala u crnoj haljini, u perfektno sređenom stanu... (smeh) I sada sam u maloj, crnoj haljini, ali sam dosta srećnija.

Kako je nedavno poput bombe odjeknula vest da reper Mihajlo Veruović Vojaž nije više deo diskografske kuće "Generacije Zed", jer se nije pojavio na promociji njihovog albuma prvenca, Teodora se nakratko osvrnula na ovaj skandal, s obzirom na to da je ona deo te muzičke priče.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Teodora Popovska u emisiji "Lično sa"

- Nisam dovoljno upućena, samo znam da Vojaž više nije deo ekipe. To je sve što znam, ne znam razlog, mada nisam ni ulazila u to. Ni o njemu, kao ni o ostalim kolegama nemam ništa loše da kažem, ali jednostavno, tako je, kako je - saopštila je Popovska u emisiji "Lično sa", a šta je još sve otkrila, pogledajte u video-prilogu na vrhu teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Đorđe Tičerić

14.06.2024 09:11

JAO, Nisam znao😂😂