NE, OČI VAS NE VARAJU! Ovoliko će NOVCA zaraditi naši estradnjaci tokom leta - od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Autor:

Zabava

19.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevači spremaju se za letnje nastupe, isplivao njihov cenovnik!

NE, OČI VAS NE VARAJU! Ovoliko će NOVCA zaraditi naši estradnjaci tokom leta - od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Foto: shutterstock,Republika,e-stock/ Časlav Vukojičić,Extra FM,Republika TV

Bliži se letnja sezona, a naše estradnjake, sudeći po procenama estradnih menadžera, čekaju neverovatne sume novce. Kako se piše, Tea Tairović će samo od nastupa tokom leta zaraditi čak 690.000 evra. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tea Tairović

- Tea će ove letnje sezone oboriti rekorde u zaradi na domaćoj estradi. Nastupaće skoro svako veče, a cena njenih nastupa je porasla, pa nije ni čudo što će do kraja leta zaraditi čak 690.000 evra! Ona za tezgu traži 15.000 evra, a ove sezone je već zakazala 46 nastupa - priča jedan estradni menadžer koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da je veliko iznenađenje priredio Sloba Radanović, koji je digao cenu nastupa na takođe 15.000 evra, kao i Tea, ali mu to nije smanjilo broj nastupa:

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Sloba Radanović

- Sloba je zakazao 34 nastupa i zaradiće 510.000 evra! Odmah za njim je Rada Manojlović, koja je rekorderka u broju nastupa tokom leta - imaće ih čak 51! Ona je "jeftinija", traži 7.000 evra po tezgi, pa će na jesen biti bogatija za 357.000 evra.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

Njihova koleginica Aleksandra Prijović zaradiće čak 320.000 evra.

- Prija se već navikla da drži velike koncerte, na kojima obično zaradi po 40.000 evra. Zakazala je osam velikih nastupa, pa će tako ukupno inkasirati 320.000 evra - priča estradni menadžer i dodaje da je u poslednje vreme na vrh isplivala Barbara Bobak:

Prija za godinu dana zgrnula dva miliona evra

Aleksandra Prijović postigla je neverovatan uspeh na regionalnoj turneji "Od istoka do zapada", na kojoj je ukupno zaradila čak dva miliona evra! Folk zvezda je do sada održala više od 30 koncerata, pa je odlučila da tokom leta smanji broj nastupa

- Poslednjih godinu dana sve popularnija je i Barbara Bobak, koja će do kraja sezone imati 38 nastupa od po 6.000 evra i tako ukupno zaraditi 228.000 evra.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dara Bubamara

Iako će ovog leta skoro svi estradnjaci imati posla preko glave, Dara Bubamara kao da se malo umorila, pa je zakazala 17 nastupa, najmanje u odnosu na svoje kolege. Bubamara će samim tim zaraditi i manje novca.

- Dara je odlučila da ovog leta radi manje nego obično. Ona za tezgu najčešće traži 7.000 evra i kako sada stoje stvari, do kraja sezone zaradiće 119.000 evra. Novac planira da uloži u nove muzičke projekte. Verujem da joj trenutno odgovara da nastupa manje, jer je odavno uspela da se materijalno obezbedi i ostvari mnoge planove - završava priču menadžer za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Max

20.06.2024 10:33

Da li zaista postoji neko ko je toliko nerno oboleo lljudima tipa Dva krastavca Tee ,Balvana Slobe,Karaoke Barbare daje tolike cifre