ZAPROŠENA ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: Pojavio se ŠOK SNIMAK sa nastupa - dobila PRSTEN, a onda se desilo OVO

Autor:

Zabava

23.06.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović ostala bez teksta.

ZAPROŠENA ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: Pojavio se ŠOK SNIMAK sa nastupa - dobila PRSTEN, a onda se desilo OVO

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović

Na nedavnom nastupu popularne pevačice Aleksandre Mladenović, došlo je do jednog vrlo neočekivanog događaja. Naime, jedan od obožavalaca iz publike iznenadio je sve prisutne iznoseći prsten i zaprosivši pevačicu pred svima. Međutim, Aleksandra je hrabro odbila ovu ponudu, izjavivši da je već zauzeta. Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti i postao predmet brojnih komentara.

 


Spekulacije o raskidu sa dečkom

Ova situacija je dodatno podgrejala već postojeće spekulacije o navodnom raskidu između Aleksandre Mladenović i njenog dečka Darka Dobričanina. Nedavno su oboje obrisali zajedničke fotografije sa svojih društvenih mreža, što je izazvalo lavinu komentara i nagađanja o njihovom emotivnom statusu. Iako su oboje negirali raskid, javnost i dalje nagađa o mogućim "problemima u raju".

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović

 

Uprkos svim spekulacijama, Aleksandra Mladenović ističe da je njen fokus trenutno na karijeri i novim pesmama koje priprema. Odbijajući da ulazi u detalje o svom privatnom životu, pevačica ističe da je posvećena svojoj umetnosti i da se raduje novim projektima koji su pred njom.


Podrška partnera

Na pitanje o podršci koju dobija od dečka, Aleksandra je istakla da je on njen veliki oslonac i da je podržava u svemu što radi. Iako su uklonili zajedničke fotografije sa društvenih mreža, pevačica naglašava da je njihov odnos i dalje stabilan i da je zahvalna na partnerovoj podršci.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju medija i javnosti, dok su fanovi zabrinuti za emotivni život svoje omiljene pevačice. Ostaje da vidimo šta nam donosi naredni period i da li će se spekulacije oko Aleksandrinog ljubavnog života rasvetliti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading