NAJVRELIJA FOTKA OGNJENOVE MINE! Atraktivna voditeljka samo u DONJEM VEŠU, evo kako izgleda TRI MESECA POSLE POROĐAJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amidžićeva supruga pokazala figuru, komentari samo pljušte!

NAJVRELIJA FOTKA OGNJENOVE MINE! Atraktivna voditeljka samo u DONJEM VEŠU, evo kako izgleda TRI MESECA POSLE POROĐAJA! (FOTO)

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović

Mina Naumović Amidžić, supruga popularnog voditelja Ognjena Amidžića, odlučila je da pokaže svoje telo samo tri meseca nakon što se porodila. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u vešu ispred ogledala, izazivajući mnoge komentare i iznenađenja svojim izgledom.

Na fotografiji se vidi Mina u kupatilu stana koji su nedavno renovirali, a mnogi su primetili da njen stomak izgleda gotovo nepromenjeno, kao da se uopšte nije porodila. Mnogi su pohvalili njen izgled i formu samo tri meseca nakon što je donela na svet svoje dete.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina Naumović

Ova hrabra objava podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama, gde su pristalice i kritičari diskutovali o tome da li je realno očekivati od žena da brzo povrate svoju formu nakon porođaja. Mina je time pokazala da je ponosna na svoje telo i da se dobro oseća u svojoj koži, što je naišlo na veliko odobravanje njenih pratilaca.

Podrška i reakcije na društvenim mrežama

Nakon što je objavila fotografiju, Mina je dobila veliku podršku od svojih pratilaca, ali i kolega i prijatelja. Mnogi su istakli da je važno da žene budu ponosne na svoje telo bez obzira na to kako izgleda, posebno nakon što su prošle kroz porođaj.

Ipak, bilo je i kritika, a neki su istakli da je Mina privilegovana zbog svog brzog oporavka i da to može stvoriti nerealna očekivanja kod drugih žena. Ovo je pokrenulo važnu raspravu o pritiscima na žene da brzo vrate svoju formu nakon porođaja i o tome kako društvo percipira žensko telo u ovom periodu.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen Amidžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading