"NISAM LEPA, ALI SAM MUŠKARCIMA INTERESANTNA"! KARLEUŠA NIKAD ISKRENIJE O SEBI! POMENULA DUET CECE I VOJAŽA! ŠTA ĆE REĆI KAD OVO PROČITAJU?!

Autor:

Zabava

20.06.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena je kao i uvek bila iskrena do koske...

"NISAM LEPA, ALI SAM MUŠKARCIMA INTERESANTNA"! KARLEUŠA NIKAD ISKRENIJE O SEBI! POMENULA DUET CECE I VOJAŽA! ŠTA ĆE REĆI KAD OVO PROČITAJU?!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Vladimir Lukić, Tanjug/Marko Djoković

Pevačica Jelena Karleuša pojavila se sinoć na izborz za Mis Srbije, koji je održan juče u Beogradu, pa je tom prilikom dala intervju okupljenim medijima. Ona je posle drame sa još uvek zakonitim suprugom Duškom Tošićem konačno rekla da se sada definitivnoi sporazumno razvode, da sebe nikada nije smatrala lepom ženo, ali interesantnom da. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

 

Osećam se glamurozno iako je 40 stepeni napolju. Velika mi je čast što sam pozvana da budem predsednica žirija za Mis Srbije. Jedna ozbiljna titula, koja bira damu koja ce predstavljati Srbiju na svetskom izboru na najbolji mogući način. Srbija je poznata po najlepšim ženama. Sebe uopšte ne ubrajam u lepe žene, ali mogu da kažem da sam interesantna. Svakako zabavna, nikako dosadna, a i to neko ceni. Srbija je poznata po izuzetno lepim ženama. Prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić. Ona je klasična lepotica kao Monika Beluči, ali pre nje. Otprilike ta slovenska, srpska lepota, to je nešto što mislim da se izuzetno ceni - rekla je pevačica za Republiku.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

 

Jelenu pripadnici sedme sile nisu mogli, a da ne pitaju da prokomentariše duet Svetlane Cece Ražnatović i Mihajla Veruovića Vojaža, koji je po mišljenju mnogih promašaj. 

Foto: Youtube.comIDJ videos

Ceca Ražnatović

 

 Mislim da je taj duet nešto najgore što se ikad snimilo u našoj zemlji. Ne znam da li si očekivao ovakav odgovor. Ja nisam žena koja kalkuliše, kažem ono što mislim. I to licemerje kolega koji govore za nešto da je fantastično, a nije... Nikad nisam bila takva. Zato na kraju imaš ono: "I evo je, posle svega..." Ali, šta ću...

Foto: Youtube.comIDJ videos

Mihajlo Veruović Vojaž

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading