DA LI JE ČOLA STIPSA?! Zaradio milione, a uvek je štedeo na sebi! Nikad nećete pogoditi KOLIKO KOŠTA NJEGOV SAT! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.06.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač nikad nije važio za rasipnika, sve je gurao u štek.

DA LI JE ČOLA STIPSA?! Zaradio milione, a uvek je štedeo na sebi! Nikad nećete pogoditi KOLIKO KOŠTA NJEGOV SAT! (FOTO)

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić, kao jedna od najvećih muških muzičkih zvezda sa prostora bivše Jugoslavije, često intrigira javnost svojim skromnim životnim stilom. Iako uživa u luksuzu zahvaljujući svojoj karijeri, Čola se nikada nije isticao kao rasipnik, već je poznat po svojoj štedljivosti i skromnosti.

Skroman izbor satova

Iako bi mnogi očekivali da muzička ikona poput Čole nosi satove visoke vrednosti, nedavno se na Instagramu pojavila fotografija na kojoj se vidi da pevač nosi "TAG heuer" sat vredan "samo" 2.000 evra. Ovaj detalj izazvao je pažnju javnosti, s obzirom na to da Čoli, i pored svojih značajnih prihoda, nije poznat po rasipništvu ni kada su u pitanju luksuzni detalji poput satova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

Prodaja porodične kuće

Jedan od retkih trenutaka kada je Čolić odlučio da se oslobodi nekretnine jeste prodaja porodične kuće na Košutnjaku za više od milion evra. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a brza prodaja kuće svedoči o interesovanju za imovinu ovog muzičkog velikana. Ipak, gde se Čolić preselio nakon prodaje, ostaje nepoznanica koja intrigira mnoge obožavaoce.

Republika

Foto: Instagram.com

Una Čolić

Iako mediji do sada nisu imali priliku da zavire unutar Čolićeve vile, njegova ćerka Una Čolić je putem društvenih mreža otkrila delove enterijera i dvorišta. Fotografije su otkrile luksuzni bazen, prelepu terasu i obilje ogledala u kući. Takođe, otkriveno je da se u dvorištu nalazi trambolina, što je iznenadilo mnoge koji su pratili Una na Instagramu.

Zdravko Čolić ostaje misteriozna figura koja, uprkos velikom uspehu i bogatstvu, održava skroman životni stil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading