JOVANA JEREMIĆ NAKON DRAME U PORODIČNOM DOMU SPAS PRONAŠLA U MANASTIRU: Voditeljka objavila EMOTIVNU PORUKU koja razara dušu!

Autor:

Zabava

18.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić posetila manastir Rajinovac, odakle je objavila emotivnu poruku!

JOVANA JEREMIĆ NAKON DRAME U PORODIČNOM DOMU SPAS PRONAŠLA U MANASTIRU: Voditeljka objavila EMOTIVNU PORUKU koja razara dušu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka Jovana Jeremić posetila je nedavno manastir Rajinovac nadomak Grocke, ali je pažnju javnosti privukao neobičan izbor njenog stajlinga za ovu priliku.

Jovana je podelila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj pozira sa ocem Serafimom u porti manastira, ali su mnogi primetili njenu crvenu haljinu sa golim ramenima. Ovo je izazvalo brojne komentare, a neki su čak i kritikovali njenu odevnu kombinaciju kao neprikladnu za posetu manastiru.

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić u manastiru

 


Međutim, Jovana je u opisu fotografije istakla važnost duhovne ishrane, te je naglasila da je potrebno brinuti o duši jednako kao i o fizičkom izgledu. Njene reči su izazvale kontroverzne reakcije, ali su istovremeno pokrenule i diskusiju o važnosti duhovnog blagostanja.
 

- Ako je Bog sa tobom i Bog uz tebe, ko može onda protiv tebe? Otac Serafim. Duša traži svoju hranu. Kao sto brinemo o svom izgledu, kao sto ga krepimo svakog dana, tako je neophodno da nahranimo i naše duše. Telo je samo kuća gde duh obitava. Moje jutro je Jutro sa dušom. Zato je na meni da vas podsecam da brinete o svom duhu, da ga ne date. Ne dajte da se ribari ljudskih duša hvale svojim ulovom, već uvek ostanite nedokučivi, svoji, na braniku svoje borbe - napisala je Jovana u opisu fotografije.

Foto: e-tock

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 


Nakon objave fotografije, na društvenim mrežama su se nizali komentari, kako podrške tako i kritike. "Tako obučena nije prikladno pred svetovno lice", "Sve je to lepo, ali da li se ovako dolazi u manastir?", "Haljina je lepa, ali ne za manastir", bili su samo neki od komentara koji su se mogli pročitati.

Ova situacija je pokrenula pitanje o tome šta je prikladno obući prilikom posete verskim objektima i istovremeno istakla važnost brige o duhovnom blagostanju u današnjem modernom društvu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

19.06.2024 15:14

Nije bolest sve što boli. F ne boli