PREVARENA MARIJA ŠERIFOVIĆ! Doneta odluka o HITNOM izbacivanju iz STANA, završili na ULICI!

Autor:

Zabava

03.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pomogla Mustafi Hrustiću iz Zenice, usledile šok vesti!

PREVARENA MARIJA ŠERIFOVIĆ! Doneta odluka o HITNOM izbacivanju iz STANA, završili na ULICI!

Foto: printscreen/youtube/marija serifovic

U junu prošle godine, javnost je bila oduševljena humanim gestom poznate pevačice Marije Šerifović, koja je pritekla u pomoć Mustafi Hrustiću iz Zenice. Naime, Mustafa je živeo ispod mosta, a Marija je reagovala brzo i efikasno, te mu pronašla posao na gradskim bazenima, platila kiriju za stan i omogućila mu tri obroka dnevno u obližnjem restoranu.

Međutim, sada je stigla vest da je Mustafa izbačen iz stana za koji mu je Marija platila stanarinu. Saliha, vlasnica stana, javno ga je optužila da je prevarant i da je celo njegovo spavanje ispod mosta bila gluma s ciljem da izmami sažaljenje i donacije od ljudi.

Republika

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šeifović pomogla Mustafi Hrustiću

Saliha je zatim otišla korak dalje, tvrdeći da je Mustafa neradnik, lažov, kockar i alkoholičar, te da je bio neuredan i da je lagao o tome gde sada živi sa ženom i troje dece. Ove tvrdnje direktno kontriraju Marijinim rečima o Mustafi kao divnom dečku, što ostavlja prostor za kontradikcije i sumnje.

Važno je napomenuti da je Marija prošle godine platila Mustafi kiriju za stan tokom naredne godine, kao i da je pokrila sve njegove račune. Takođe, pevačicin menadžer je Mustafu, nakon Marijine posete, odveo u obližnji restoran u rodnoj Zenici, gde će, dokle god to on bude želeo, imati besplatne obroke.

Republika

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šeifović pomogla Mustafi Hrustiću

- Mustafa je divan dečko, ovakvih primera sigurno ima na hiljade, ali ako smo mu malkice popravili i olakšali život makar na trenutak, pa eto i tih godinu dana.... - pričala je Šerifovićeva tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading