SKANDAL! Baka Prase i Vojaž LAŽIRALI SUKOB?! Pojavio se ŠOKANTNI snimak, sada je SVE JASNO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima se pričalo o drami jutjubera i repera, a sada se pojavio materijal koji pokazuje drugačije!

SKANDAL! Baka Prase i Vojaž LAŽIRALI SUKOB?! Pojavio se ŠOKANTNI snimak, sada je SVE JASNO! (VIDEO)

Foto: M. M./Amir Hamzagic/ATAImages

Pre nekoliko dana jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, isprozivao je popularnog repera Mihajla Veruovića Vojaža. Iako Vojaž nije ranije odgovarao na njegove prozivke, to je ovaj put uradio, što je mnoge šokiralo. Naime, Baka Prase je isprozivao Vojažov ledeni čaj, a reper mu je uzvratio. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Youtube.com/printscreen/Baka Prase

Vojaž i Baka Prase

- Druže, ovo ima ukus gela za tuširanje, kunem ti se. Ovo kad se budem tuširao. Hvala, Vojaž, za novi gel za tuširanje. Brutalan je, podržavam biznis - rekao je Baka Prase.

- Burazeru, to što je tebi propao biznis, ne treba da prozivaš tuđe. Inače, kako idu restorani - uzvratio je Vojaž.

Nakon njega se oglasio i na prozivke uzvratio Baka Prase, te je na Instagram profilu objavio Vojažev Instagram stori, a potom napisao:

- Šta njake ovaj Blamaž? Pa ne bih prozivao da ne prodaješ p**aću - napisao je Baka. 

Republika

Foto: Instagram.com

Internet drama Bake Praseta i Vojaža

Dan nakon toga, njihova saga se nastavila. Baka Prase je ponovo Vojaža potkačio za njegov ledeni čaj, a muzičar je tom prilikom Bogdana nazvao "gutačem palačinki". Njih dvojica su se čak pratili i na Instagramu do juče, ali su odlučili da se uklone sa liste prijatelja.

Mnoge je začudio njihov sukob, kako su ranije rešili sve nesuglasice, a sada se pojavio snimak na društvenim mrežama, koji ukazuje na to da je svađa bila lažna. Naime, Bogdan je zajedno sa svojim drugovima otišao na Mihajlov nastup, koji je mladi muzičar imao nedavno. 

U pomenutom snimku se čuje kako Vojaž peva "lepe žene hoće to, nasilje i droga, to ti je Beograd, brate moj", što je zapravo pesma Beograd, koja se našla na njegovom novom albumu, koji je objavio 14. juna. Na osnovu toga, možemo zaključiti da je nakon "drame" Baka došao na Veruovićev nastup, na kom se lepo provodio, u prilog čemu govori i snimak, i da je sve zapravo bilo inscenirano zbog klikova, pregleda i popularnosti, prenosi "Informer".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading