SLAVLJA U DOMU RAŽNATOVIĆA SE SAMO NIŽU! Anastasija se HITNO oglasila, Ceca puca od SREĆE!

Autor:

Zabava

14.06.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka danas ima čak dva razloga za slavlje!

SLAVLJA U DOMU RAŽNATOVIĆA SE SAMO NIŽU! Anastasija se HITNO oglasila, Ceca puca od SREĆE!

Foto: Printscreen/Blic Tv

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas puni 51 godinu. Među prvima joj je rođendan na društvenoj mreži Instagram čestitala ćerka Anastasija Ražnatović. Ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju i uputila joj emotivne reči.

- Srećan rođendan najboljoj mami na svetu! Budi uvek srećna! Ništa manje ti ne pristaje! Volim te! - poručila je Anastasija, što je Cecu zasigurno oduševilo!

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca i Anastasija

Podsećanja radi, nedavno je i Anastasija proslavila svoj 26. rođendan i to 25. maja. Osim ovoga, Ceca ima još dva razloga za slavlje.

Naime nedavno je objavila duetsku pesmu sa Željkom Joksimovićem, "Više od sreće". Inače, Ceca i Željko, koji su prijatelji i višegodišnji saradnici, mesecima su marljivo radili na pesmi kako bi je doveli do perfekcije. Željko je istakao da su čekali 20 godina da se ova saradnja ostvari, a Ceca je dodala da je teško doći do dobre pesme u današnje vreme. Ova pesma predstavlja njihovu prvu zajedničku saradnju, a Ceca je izrazila nadu da će Željko biti blagi učitelj dok je bude producirao.

Republika

Foto: ATA Images

Željko Joksimović

- Mi čekamo 20 godina da se ovo desi. Miloš Roganović je meni pre godinu dana poslao pesmu, a onda sam je ja poslao Ceci i ona je odmah rekla da joj se sviđa - izjavio je Željko.

Sinoć je izašao još jedan Cecin duet, koji je snimila sa mladim reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem, a nosi naziv "Muškarčina" i našao se na njegovom novom albumu.

Republika

Foto: Instagram.com

Vojaž

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading