CECA I VOJAŽ OPTUŽENI DA SU POKRALI NJENU KUMU: Fanovi tvrde da je "MUŠKARČINA" plagijat, hitno se oglasio i autor ORIGINALA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.06.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenih mreža tvrde da ih novi hit podseća na pesmu "Svetlo crveno", koju je snimila Sanja Đorđević!

CECA I VOJAŽ OPTUŽENI DA SU POKRALI NJENU KUMU: Fanovi tvrde da je "MUŠKARČINA" plagijat, hitno se oglasio i autor ORIGINALA! (VIDEO)

Foto: Radio S, Foto: Dragan Kadić

Ceca i Vojaž

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović izbacila je dva dueta - jedan sa Željkom Joksimovićem, a drugi sa Mihajlom Veruovićem Vojažom. Pesma "Muškarčina", koju se našla na novom albumu mladog repera, privukla je veliku pažnju i trenutno je prva na trending listi na platformi Jutjub, dok je duet sa Željkom na drugom mestu.

Međutim, korisnici društvenih mreža počeli su da optužuju Vojaža i Cecu da su ukrali melodiju numere "Svetlo crveno", koju izvodi Sanja Đorđević, inače Ražnatovićkina kuma. Snimci gde se ove dve pesme upoređuju kruže društvenim mrežama, a jedan takav možete videti u nastavku ovog teksta.

- Primećujete li sličnost? - napisao je jedan korisnik.

"Na prvo slušanje sam primetila", "Da, to sam i ja hteo da okačim, prvo mi je ta pesma pala na pamet kad sam čuo duet", "Isto", "Šta se dešava sa Cecom?", "Ju, teško meni", "Vidi stvarno", "Zar od kume da krade?", "Bukvalno", "Zašto krivite Cecu, žena je gost na Vojažovom albumu, nije pisala ni tekst, ni muziku", "Bruka za Cecu, da je neka druga pevačica, pa i da razumem", "Tako je, prvo sam počela da pevam Svetlo crveno", "Ista melodija, sve isto", "Na prvo slušanje sam se setio Sanje", "A ja se čudim što mi se Svetlo crveno mota po glavi", samo su neki od komentara.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Sanja Đorđević

Međutim, bilo je i onih koji su stali u njihovu odbranu. "Isti ritam, ali sporiji tempo i ista metrika. Ali nije isto i nije plagijat", "Ne, nema sličnosti", "Primećujem samo da je Ceca bomba", "Ne, Ceca je kraljica za sebe, ne može je zameniti niko", "Sličnost bi trebalo da bude šta?", "Ne, ne može da se poredi sa tom pesmo, različit ritam, sasvim drugačije u odnosu na tu", glasili su komentari onih koji su stali u Cecinu i Vojažovu odbranu.

Filip Miletić, koji je napisao Sanjinu pesmu 2008. godine, oglasio se za medije.

- Da, podseća. Vidim da ima taj motiv iz pesme koju sam uradio. Zove me dosta ljudi tim povodom. Moram da vam kažem da mi je drago, jer to znači da je pesma kvalitetna. Super mi je što su Ceca i Vojaž uradili duet. Cecu baš poštujem, tako da je sve super. Nisam od onih koji bi da prave skandal tim povodom. Nemam problem sa tim - rekao je Filip za "Kurir".

Republika

Foto: ATA Images

Filip Miletić, autor numere "Svetlo crveno"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading