NAKON TUGE, SLAVLJE U DOMU OGNJENA AMIDŽIĆA: Mina emotivnom objavom sa bebom raznežila voditelja! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato TV lice danas slavi rođendan, a supruga mu je čestitala među prvima!

NAKON TUGE, SLAVLJE U DOMU OGNJENA AMIDŽIĆA: Mina emotivnom objavom sa bebom raznežila voditelja! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

Mina Naumović Amidžić, supruga voditelja Ognjena Amidžića, obradovala je svoje pratioce na Instagramu objavom posebne čestitke povodom rođendana svog muža. Naime, Mina je podelila fotografiju svog sina Peruna uz emotivnu poruku upućenu Ognjenu.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Uprkos nedavnom gubitku oca, Mina je pronašla snage da svojoj porodici uputi tople reči ljubavi i podrške. Ovaj gest nije prošao nezapaženo među njihovim fanovima koji su preplavljeni emotivnim komentarima podrške.

- Divan dan, najboljem tati i mužu na svetu rođendan. Mi smo tvoji najverniji fanovi - stajalo je u opisu, a Mina je dodala i crveno srce.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/callmenaumi

Mina čestitala Ognjenu rođendan

Porodični život u luksuznoj nekretnini na Dorćolu

Mina Naumović redovno deli deli detalje iz svog porodičnog života na Instagramu, a posebno voli da ističe trenutke provedene sa svojom porodicom u njihovoj luksuznoj nekretnini na Dorćolu. Ova popularna voditeljka ne krije svoju sreću i zadovoljstvo životom koje deli sa suprugom i sinom, te redovno obraduje svoje pratioce sa slikama i pričama iz njihovog svakodnevnog života.

Mina je ovim gestom pokazala svoju duboku ljubav prema suprugu i sinu, ističući važnost porodične podrške i zajedništva u teškim trenucima. Njena poruka je još jedan podsetnik da ljubav i podrška mogu biti najvažniji oslonac u životu, bez obzira na izazove sa kojima se suočavamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading